Μετά από το καλοκαιρινό tour τους στην χώρα και την πρόσφατη κυκλοφορία του πρώτου επίσημου ομαδικού δίσκου τους με τίτλο C I N E M A T I C (διαθέσιμoς σε YouTube και Spotify), τα μέλη του The Bad Poetry Social Club επιστρέφουν για το μεγάλο poetry performance τους στην πρωτεύουσα, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις 22:00 στον χώρο του LUNAR SPACE – Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Διαβάζουν: Π.Ι.Ε.Β., Α. Επίθετη, Fane, Β. Σέργη, MFS
Σκηνογραφική επιμέλεια: THE KRANK
Σχεδιασμός αφίσας: Παναγιώτης Τσιρώνης

Το καλοκαίρι ήρθε και δεν μύριζε μόνο ιδρώτα, αλάτι και αλκοόλ. Μύριζε στάχτη, φόνους γυναικών, πολέμους. Μαυρισμένοι, όχι από τον ήλιο αλλά από αυτά που είδαμε και ζήσαμε, γυρίζουμε πίσω στην πόλη μας να κάψουμε όσους μας πλήγωσαν κι αυτό το καλοκαίρι με μοναδικό όπλο τα λόγια μας και πιο ενωμένοι από ποτέ μετά την κυκλοφορία του πρώτου επίσημου ομαδικού δίσκου μας με τίτλο C I N E M A T I C.

Το The Bad Poetry Social Club είναι μια καλλιτεχνική ομάδα, της οποίας τα μέλη οργανώνουν poetry performance, ενώ ασχολούνται και με την παραγωγή video poetry. Μέχρι τώρα, μέλη της έχουν εκδώσει ποιητικές συλλογές και zines. Έχουν συνεργαστεί με κάποιους από τους πιο δημοφιλείς χώρους τέχνης στην Αθήνα και έχουν ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στις poetry performance ερμηνεύουν δικά τους ποιήματα που συνοδεύουν με ηλεκτρονικές ατμόσφαιρες και μουσικές. Πειραματίζονται με διάφορα media και πιστεύουν πως η ποίηση μπορεί να γίνει θέαμα.