Οι Cinema Paradiso Project έρχονται ξανά στη σκηνή του Gazarte, με guest star την Αργυρώ Καπαρού, την Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 στις 21:00.

Το μουσικό σχήμα με το ιδιαίτερο θέμα και ύφος έχει ετοιμάσει μια ξεχωριστή παράσταση. Αυτή τη φορά, στο συναρπαστικό μουσικό κόσμο των Cinema Paradiso Project θα προστεθεί η φωνή της Αργυρώς Καπαρού. Ο χαρακτηριστικός και elegant λυρισμός της Σουζάνας στα lead vocals συναντά το γήινο χείμαρρο που λέγεται Αργυρώ Καπαρού και το αποτέλεσμα γίνεται εκρηκτικό!

Το μουσικό σχήμα που διαμορφώθηκε πριν από λίγα χρόνια με αφετηρία προσωπικές μνήμες από τη μεγάλη οθόνη έχει διαμορφώσει ένα ξεχωριστό ύφος. Με μουσικές από μέρη μακρινά ή από τη γειτονιά μας, από το παρελθόν ή το σήμερα οι Cinema Paradiso Project χαρακτηρίζονται από μία classical crossover αισθητική που απλώνεται με διάθεση αχόρταγη σε διάφορα μονοπάτια, όπως αυτά των Tom Waits, Clint Mansell και Radiohead πετυχαίνοντας ένα αποτέλεσμα διαχρονικό και σύγχρονο μαζί.
 

Η συνεργασία με την Αργυρώ Καπαρού, μια από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, υπόσχεται στιγμές μοναδικές!

Σουζάνα Γιαννακοπούλου: Τραγούδι

Σοφία Ροσμαράκη: Πιάνο

Ευαγγελία Λοφίτου: Ακορντεόν

Γκαλίνα Μπράτουσκα: Βιολί

Στέφανος Γιαννόπουλος: Τσέλο, Φωνητικά

Ευγένιος Μπράτουσκα: Κοντραμπάσο

Άγγελος Μπότσης: Κλασική Κιθάρα

Χριστίνα Κατσιάρη: Ακουστική Κιθάρα

Δημήτρης Αραπαντελής: Ηλεκτρική Κιθάρα, Τραγούδι/Φωνητικά

Ιάκωβος Παυλόπουλος: Κρουστά