Οι Cinekod, ένα από τα πιο ενεργά συναυλιακά σχήματα της Αθηναϊκής σκηνής παρουσιάζουν το νεο τους δίσκο  People Change, μαζί τους το τριο των Hues & Separation live στο Kinky Kong!

Οι Cinekod σχηματίστηκαν το 2006 στην Αθήνα. Έπειτα από μερικές ανακατατάξεις το γκρουπ αποτελείται από τους :Αιμίλιο (κιθάρα), Χρήστο (μπάσο) και Σεραφίμ ( ντράμερ ) .Ο  νέος τους δίσκος κυκλοφορεί 25 Οκτώβρη από την Guillotine sound και θα παρουσιαστεί στο Kinky Kong στις 31 Οκτωβρίου.

Οι Hues and Separation είναι μία τριμελής instrumental μπάντα με επιρροές από post/ambient rock και dream pop ήχους. Τα μέλη τους είναι ο Xρήστος Παναγιωτάκης (κιθάρα) γνωστός και ώς Figurant, ο Μπάμπης Θεοχάρης (κιθαρόμπασο) γνωστός απο την συμμετοχή του στους absent without leave, αλλά και το προσωπικό του πρότζεκτ Εgsun,  και ο Γιώργος Κιντώνης (τύμπανα). Συχνά πειραματίζονται χρησιμοποιώντας και διάφορα άλλα όργανα οπως τσέλο, glockenspiel, pling plong κ.α. Οι Hues and Separation ηχογραφούν αυτό το καιρό καινούρια κομμάτια .

www.myspace.com/huesandseparation
www.myspace.com/cinekod