Από την jazz στο rock και το funk και από το be-bop στον Lenny Kravitz, που για χρόνια συνόδεψε η Cindy Blackman, η super-drummer με τα πολλά ωραία πρόσωπα που συναρπάζει, έρχεται στο Half Note Jazz Club! 

Μια γυναίκα ντράμερ που δεν κρατάει απλώς τον ρυθμό, αλλά συνεχώς τον δημιουργεί. Η Cindy Blackman από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 συνεργάζεται με ξεχωριστά ονόματα της τζαζ όπως οι Jackie McLean, Joe Henderson, Wallace Roney, Don Pullen, Hugh Masekela, Pharoah Sanders, Cassandra Wilson, Sam Rivers, Bill Laswell, Ron Carter κ.ά. αλλά και με σούπερσταρς όπως ο James Brown, ο Iggy Pop, ο Prince και ο Mick Jagger!

Όμως όλα αυτά τα χρόνια, η Cindy Blackman έχει και το δικό της γκρουπ, με το οποίο γράφει σημαντικές σελίδες στη σύγχρονη ιστορία της τζαζ και άλμπουμ που έχουν ξεχωριστή θέση στη τζαζ δισκογραφία, όπως το σχετικά πρόσφατο Music for the New Millennium, που σκιαγραφεί πλήρως τη δημιουργική εικόνα της. Με παρέα τον πιανίστα Carlton Holmes και τον μπασίστα George Mitchell, η  Cindy Blackman ζωγραφίζει το μέλλον της μουσικής αυτής…