Στις 25 Δεκεμβρίου στον ολοκαίνουριο πολυχώρο του Ψυρρή, Μύγα, η Burning productions θα παρουσιάσει ένα Χριστουγεννιάτικο Roots Rock Reggae Party. Ένα πολύχρωμο μουσικό ταξίδι από την Jamaica που έρχεται μέσα στην καρδιά της Αθήνας!

Συμμετέχουν: Ο SELECTOR PROPAGANJA από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει συνεργαστεί
σε πολυάριθμα  events με μεγάλους καλλιτέχνες από την Jamaica όπως τον ANTHONY B, τον MICHAEL ROSE και τον RAS DANIEL RAY. Θα μας ταξιδέψει με roots dub και new roots reggae ρυθμούς.

O SELECTOR MANO\’O, ιδρυτής του URM SOUND SYSTEM και μέλος του IRIE ACTION RECORDS-SOUND SYSTEM. Θα μας παρουσιάσει ένα δυνατό roots and dub set!

Ο OUTSPOKEN BROTHER, ένας original roots producer με  επιρροές από την δεκαετία του ‘70 και συνεργασίες με θρυλικούς καλλιτέχνες της reggae μουσικής όπως τον  JAH STITCH , τον EARL ZERO , τον RANKING TREVOR, τον RANKING BARNABA και τον RANKING JOE. Θα ακούσουμε τις καινούριες του  δουλειές σε ένα original roots session.

O OLD JOHN, μέλος του IRIE ACTION SOUND SYSTEM θα βρίσκεται on the mic σε ένα αληθινό Deejay style.

Ο  SELECTOR NESCO, πρώην μέλος του URM SOUND SYSTEM με roots και dub step μουσικές επιλογές!  Οι μουσικές θα ακουστούν από το χειροποίητο SOUND SYSTEM του ΙRIE ACTION.