Ο Οζγκούρ Γιλντιρίμ υπογράφει την ιστορία του Chico, του Ανυπότακτου, που θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους, από την κινηματογραφική εταιρία παραγωγής του διάσημου σκηνοθέτη Φατίχ Ακίν.

Η ταινία πρωτοπαρουσιάστηκε στο Panorama του Φεστιβάλ Βερολίνου του 2008 και χαρακτηρίστηκε ως η σύγχρονη εκδοχή του Σημαδεμένου.

Πρωταγωνιστής είναι ο πολυβραβευμένος Μόριτς Μπλάιμπτροϊ, ο οποίος ενσαρκώνει τον Τσίκο.

Ο Τσίκο και ο κολλητός του, ο Τιμπέτ, πιστεύουν πως τα χρήματα, η εξουσία και ο σεβασμός είναι τα μόνα που μετράνε για δύο νέους Τουρκικής καταγωγής στα προαστιακά γκέτο του Αμβούργου.

Ο Τσίκο χρησιμοποιεί το μυαλό του για να τραβήξει την προσοχή του Μπράουνι, ενός μεγαλέμπορα ναρκωτικών που ελέγχει όλα όσα οι δύο φίλοι ονειρεύονται να αποκτήσουν.

Καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπράουνι και γίνεται το δεξί του χέρι στον τοπικό υπόκοσμο των ναρκωτικών. Όταν όμως ο Τιμπέτ έρχεται σε σύγκρουση με τον βίαιο Μπράουνι, ο Τσίκο κινδυνεύει να χάσει όλα αυτά για τα οποία ρίσκαρε τη ζωή του: τη φήμη του, την κοινωνική του θέση και τη φιλία του με τον Τιμπέτ.

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Οζγκούρ Γιλντιρίμ αναφέρει πως ο Chiko είναι ο δικός του Σημαδεμένος, με φόντο ένα προαστιακό γκέτο του Αμβούργου.

Καθώς δεν συμμερίζεται το Αμερικάνικο σύστημα που απλά μεταφέρει τη βία, το θόρυβο και το πιστολίδι στο Αμβούργο, δεν θα δείτε πουθενά τον Τσίκο να σκοτώνει καμιά εικοσαριά άτομα με ένα γεμάτο MG στη βίλα του.

Ο Γιλντιρίμ απλώς αρκείται στην πραγματικότητα. Όχι στην πραγματικότητα της Αμερικής, αλλά της δικής μας, της τουρκικής, της γερμανικής και της αλβανικής, η οποία είναι μια σκληρή πραγματικότητα.