Ο αρμονικός συνδυασμός εξαιρετικών γεύσεων και ζεστής ατμόσφαιρας είναι αυτό που χαρακτηρίζει το CHEFI The Restaurant.

Το εστιατόριο «φιλοξενείται» σε μια μονοκατοικία στο εσωτερικό της οποίας έχουν γίνει προσεκτικές παρεμβάσεις με σεβασμό στις αρχιτεκτονικές δομές. Το αποτέλεσμα είναι ένας σύγχρονος και ευχάριστος χώρος που σε «κρατάει», και ο οποίος επεκτείνεται χάρη σε ένα υπέροχο ημιυπαίθριο χώρο, με θέα στον κήπο της μονοκατοικίας. Από τον επόμενο μήνα, όταν ο καιρός το επιτρέψει, ο εν λόγω κήπος θα είναι το μεγάλο ατού του μαγαζιού.

Φυσικά, το κυρίαρχο στοιχείο του CHEFI The Restaurant είναι τα εξαιρετικά πιάτα και γλυκά του chef Αλέξανδρου Κοσσυβάκη. Η κοσμοπολίτικη και παιχνιδιάρικη διάθεση του,  γίνεται φανερή στο μοναδικά φροντισμένο μενού με τις γεύσεις της  Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνα να… φλερτάρουν – διακριτικά – με τις Διεθνείς!

Τα πιάτα που αναπόφευκτα αναδίδουν την ποιότητα ενός μεγάλου chef, τα συναρπαστικά γλυκά, η «ψαγμένη» λίστα εξαιρετικών κρασιών που την υπογράφουν οι ταλαντούχοι Wine Commanders, το χαλαρό, απέριττο και φίνο περιβάλλον, το άψογο service και οι υπέροχες μουσικές επιλογές της… ίδιας της Chefi, συνθέτουν μία τέλεια γαστρονομική εμπειρία!

The CHEFI Experience… EAT WELL. LIVE WELL!