Η έκθεση cheapart βγάζει εισιτήριο για την πανέμορφη Καλαμαριά. Οι «διακοπές» της θα διαρκέσουν έως τις 25 Ιουλίου. Η φετινή διοργάνωση είναι ίσως η μεγαλύτερη που έχει γίνει έως τώρα, αφού συμμετέχουν 85 καλλιτέχνες.

Η έκθεση cheapart βγάζει εισιτήριο για την πανέμορφη Καλαμαριά. Οι \”διακοπές\” της θα διαρκέσουν έως τις 25 Ιουλίου. Η φετινή διοργάνωση είναι ίσως η μεγαλύτερη που έχει γίνει έως τώρα, αφού συμμετέχουν 85 καλλιτέχνες. Επισκέπτες-τουρίστες, δεκτοί!


Φέτος η Καλαμαριά εγκαινιάζει την πρώτη της cheapart έκθεση με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 5 Ιουλίου στο κτίριο των Κοιτώνων στο Πρώην Στρατόπεδο Κόδρα.

Από το 1998 έως και σήμερα η έκθεση cheapart κέρδισε αρνητικά αλλά και θετικά σχόλια. Το κόστος των έργων προκάλεσε, κατά καιρούς, αντιδράσεις, κατάφερε ωστόσο να προσεγγισει όλο και περισσότερο κόσμο, αφού σχεδόν κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερη.

Ο \”θεσμός\” αυτός ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια από τη Θεσσαλονίκη. Πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες κάθε χρόνο παραχωρούν τα έργα τους για να εκτεθούν στη συγκεκριμένη έκθεση.

INFO

cheapart, Κτίριο Κοιτώνων, Πρώην Στρατόπεδο Κόδρα. Διάρκεια έκθεσης: έως 25 Ιουλίου