Θέατρο - Χορός / Νέα

Caveman

Το μονόπρακτο έργο του Rob Becker συνεχίζει να προκαλεί εκρήξεις γέλιου στο θέατρο Coronet με τον Δημήτρη Σακατζή στον ρόλο του ανθρώπου των σπηλαίων να προσπαθεί να καταλ

Το μονόπρακτο έργο του Rob Becker συνεχίζει να προκαλεί εκρήξεις γέλιου στο θέατρο Coronet με τον Δημήτρη Σακατζή στον ρόλο του ανθρώπου των σπηλαίων να προσπαθεί να καταλάβει το ταίρι του υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Αναστασίας Παπαστάθη.

Ο ήρωας του έργου είναι ο Σωτήρης. Συμπαθής και ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονος και τσαμπουκάς. Με άλλα λόγια ο μέσος Έλληνας. Ο Σωτήρης, μέσα από ένα καυγά με την γυναίκα του, βρίσκεται αναπάντεχα στο δρόμο, μαζί με όλα του τα πράγματα. Ξεκινώντας από το αρχικό ερώτημα που τον παιδεύει: γιατί δεν τα βρίσκουνε οι άντρες με τις γυναίκες, ξεδιπλώνεται μια σειρά κωμικών καταστάσεων, από την προϊστορική εποχή, μέχρι σήμερα. Η συμμετοχή του κοινού, που είναι καθοριστική σε όλη αυτή την διαδρομή, οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις, με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου.

Θέατρο - Χορός / Νέα

Caveman

Η Κωμωδία Tου Rob Becker θα πραγματοποιήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία με 7 παραστάσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ο Caveman λατρεύει το καλοκαίρι και αποφάσισε να ξανά…

Η Κωμωδία Tου Rob Becker θα πραγματοποιήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία με 7 παραστάσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ο Caveman λατρεύει το καλοκαίρι και αποφάσισε να ξανά εμφανιστεί σε έξι διαφορετικά ανοιχτά θέατρα της Ελλάδας για επτά παραστάσεις.

Ο ήρωας του έργου είναι ο Σωτήρης. Συμπαθής και ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονος και τσαμπουκάς. Με άλλα λόγια ο μέσος Έλληνας. Ο Σωτήρης, μέσα από ένα καυγά με την γυναίκα του, βρίσκεται αναπάντεχα στο δρόμο, μαζί με όλα του τα πράγματα.

Ξεκινώντας από το αρχικό ερώτημα που τον παιδεύει ‘γιατί δεν τα βρίσκουνε οι άντρες με τις γυναίκες ξεδιπλώνεται μια σειρά κωμικών καταστάσεων, από την προϊστορική εποχή, μέχρι σήμερα.

Η συμμετοχή του κοινού, που είναι καθοριστική σε όλη αυτή την διαδρομή, οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις, με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου.

Συγγραφέας είναι ο  Rob Becker, την σκηνοθεσία και την διασκευή έχει αναλάβει η Αναστασία Παπαστάθη, την μετάφραση του κειμένου η Ερατώ Τάττη, ενώ τα κουστούμια ανήκουν στην Keira Coltrane και η μουσική στον  Πάνο Φορτούνα. Παίζει ο Γεράσιμος Γεννατάς.