Τα καθιερωμένα μασκέ party του GAZARTE είναι και πάλι εδώ. Για μία ακόμη φορά ο αγαπημένος χώρος της πόλης μας υποδέχεται για να περάσουμε δύο ξέφρενες νύχτες μέχρι το πρωί.

Ντυθείτε τον αγαπημένο σας ήρωα ταινίας, σειράς ή τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη, κάντε το GAZARTE τη δική σας “σκηνή” και κερδίστε τις εντυπώσεις! Από το Theater Stage ως το Roof Stage παρέα με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες θα περάσουμε αξέχαστα!

Το Σάββατο 12 Μαρτίου αφήνουμε το ρυθμό να μας παρασύρει με τους Speakeasies στο Theater Stage και τον George Zervos παρέα με γνωστούς DJ’s στο Roof Stage. Την Κυριακή 13 Μαρτίου χορεύουμε μέχρι τελικής πτώσης με τους Gadjo Dilo στο Theater Stage και τους Wedding Singers και DJ’s στο Roof Stage. Μουσικές από όλες τις δεκαετίες, ήχοι swing, rock’n’roll, ’80s και ’90s dance επιτυχίες δημιουργούν το ιδανικό soundtrack για το μεγαλύτερο μασκέ party της χρονιάς!

Ποιός είναι ο αγαπημένος σας ήρωας ταινίας; Ελάτε, σκεφτείτε… σίγουρα μπορείτε να βρείτε κάποιον! Μήπως προτιμάτε κάποιον ήρωα σειράς; Καταλάβαμε… η κρυφή σας επιθυμία είναι να ήσασταν ένας μεγάλος Rock Star, ή το Pop Idol της δεκαετίας! Ό,τι ταλέντο και αν κρύβετε, ήρθε η ώρα να το αποκαλύψετε!

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, αναδείξτε το “ήρωα” που κρύβετε μέσα σας, και ελάτε να χορέψουμε μέχρι το πρωί στα μασκέ party του GAZARTE!

Ήρθε η ώρα να λάμψετε!

Το πρόγραμμα:

12/03

Dress Code: Movie/Series Heroes
Theater Stage: The Speakeasies
Roof Stage: George Zervos + DJ’s

13/03

Dress Code: Alter Ego Singer
Theater Stage: Gadjo Dilo
Roof Stage: Wedding Singers + DJ’s