Εκεί που αφήνεις για επισκευή το όχημα, τον σκελετό που έχει επωμισθεί τη λειτουργία του μεταφορέα, την άψυχη κατασκευή που παίζει το ρόλο του διαμεσολαβητή ανάμεσα στον επιβάτη και στον προορισμό του. Το ιατρείο του ταλαιπωρημένου υλικού. Αυτό είναι το εννοιολογικό και φυσικό πλαίσιο του Car Service, της πρώτης έκθεσης του Enterprise Projects, που θα εγκαινιαστεί τη Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015.

Καλλιτέχνες: Λητώ Κάττου, Πέτρος Μώρης, Ραλλού Παναγιώτου, Βασίλης Παπαγεωργίου

Οι χώροι φορτίζονται και αποφορτίζονται, ανάλογα με τη δραστηριότητα που περιβάλλουν. Διηγούνται ή αποκρύπτουν μια ιστορία που επιλέγεις να ακούσεις ή να αγνοήσεις.

Μέσα σε ένα παλιό συνεργείο-φανοποιείο το Enterprise Projects καλεί την Λητώ Κάττου τον Πέτρο Μώρη, την Ραλλού Παναγιώτου και τον Βασίλη Παπαγεωργίου, να συνδιαλλαγούν με το ειδικό βάρος του χώρου, την ατμόσφαιρα, το υλικό και την αίγλη του.

Το enterprise projects είναι ένα εγχείρημα της Δανάης Γιαννόγλου και του Βασίλη Παπαγεωργίου με έδρα την Αθήνα. Γεννημένο από τη διάθεση και την ανάγκη να εκφράσουμε και να μοιραστούμε τη δική μας σκοπιά σχετικά με τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία, το εγχείρημα έχει ως στόχο τον πειραματισμό και την συνδιαλλαγή· τον πειραματισμό σχετικά με την επιμελητική πρόταση, την εικαστική δημιουργία την αυτοοργανωμένη λειτουργία, και την συνδιαλλαγή με την καλλιτεχνική σκηνή, το αθηναϊκό κοινό, τον ίδιο τον χώρο που φιλοξενεί το project. Ως δομή το Enterprise Projects λειτουργεί αυτόνομα και περιοδικά από τον Σεπτέμβριο του 2015 στους Αμπελόκηπους.