Το 3 137 διοργανώνει μια σειρά εκπαιδευτικών happenings με τίτλο «Camouflage lessons», με σιηγητές τους Χρυσάνθη Κουμιανάκη, Πάνο Παπαδόπουλο και Albert Mayr.

Τα happenings, θα διεξαχθούν στις 27-28 Απριλίου, ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013, στις 20.00.

Ο Albert Mayr, φιλοξενείται στο στούντιο του Πάνου Παπαδόπουλου τους 2 τελευταίους μήνες, στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα σε αυτό το διάστημα μετά από προσωπική και ομαδική εξάσκηση έχει αποκτήσει νέες γνώσεις, ικανότητες, δεξιότητες, αξίες και τελικά μιλάει άπτεστα την ελληνική γλώσσα. Όλα αυτά έρχεται να μας τα διδάξει στο 3 137.

Τα μαθήματα είναι το αποτέλεσμα ενός εξαντλητικού προγράμματος εκπαίδευσης που ακολούθησαν  μετά από προτροπή και απαίτηση του Κοσμά Νικολάου, οι Χρυσάνθη Κουμιανάκη και Πάνος Παπαδόπουλος για να μάθουν στον Albert Μayr τη νέα ελληνική γλώσσα και κουλτούρα, χρησιμοποιώντας όλα τα δυνατά μέσα (εγχειρίδια, λεξικά, τραγούδια, ήχους, κινήσεις). Την Παρασκευή θα παρουσιαστεί μια νέα απόδοση του εντατικού προγράμματος εκμάθησης.

Την Κυριακή 27 Απριλίου στις 17.00 θα γίνει η επιβράβευση για την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού κύκλου με ένα μάθημα μαγειρικής ενός ευρέως γνωστού παραδοσιακού πιάτου Αυστριακού χαρακτήρα, το οποίο και θα καταναλωθεί. Σας περιμένουμε και με τα δικά σας πιάτα.