Μια παράσταση στην οποία ο θεατής δεν είναι πλέον θεατής, αλλά συμμετέχων, που εντελώς μόνος οδηγείται σε ένα δωμάτιο όπου υπάρχει ένα γραφείο, μια οθόνη υπολογιστή και ένα τηλέφωνο που χτυπά και πρέπει να απαντήσει, έρχεται από την πρωτοπόρα ομάδα Rimini-Protokoll, για να συνεπάρει τους θεατές στη δίνη του τι μπορεί να είναι θέατρο

Οι Rimini-Protokoll (Ρίμινι Πρότοκολ) αποτελούν τους κύριους εκπροσώπους και δημιουργούς του θεατρικού κινήματος Reality Trend, το οποίο άσκησε μεγάλη επιρροή στο χώρο του εναλλακτικού θεάτρου. Έχουν κερδίσει ήδη το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον.

Φανταστείτε ότι αγοράζετε από τα εκδοτήρια του θεάτρου ένα εισιτήριο για  μια συγκεκριμένη παράσταση μιας συγκεκριμένης μέρας, αλλά δεν οδηγήστε στην κεντρική αίθουσα. Αντιθέτως, σας δίνουν το κλειδί ενός δωματίου κι ένα σχεδιάγραμμα για το πώς να πάτε εκεί. Μπορεί να είναι ένα δωμάτιο στο θέατρο ή ένα διαμέρισμα κάπου αλλού. Ανοίγετε την πόρτα και ακούτε το τηλέφωνο να χτυπάει. Σηκώνετε το τηλέφωνο και μία φωνή με ξενική προφορά ξεκινά μια συζήτηση. Ο άντρας αυτός φαίνεται να γνωρίζει το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεστε αν και είναι 10.000 χλμ μακριά.

Η φωνή είναι από ένα τηλεφωνικό κέντρο στην Καλκούτα της Ινδίας. Μαζί με τους συνεργάτες του πουλάνε πιστωτικές κάρτες και ασφάλειες από το τηλέφωνο, συνήθως σε ανθρώπους που ζουν στην άλλη άκρη της γης ή δίνουν κατευθύνσεις για πόλεις που δεν έχουν επισκεφθεί. Αλλά αυτή την φορά δεν θα αγοράσετε κάτι. Τώρα, στέκεστε δίπλα στο παράθυρο ενώ ο διηπειρωτικός σας συνομιλητής σας δείχνει κάτι περίεργους στο απέναντι κτίριο. Στο σημειωματάριο του υπολογιστή στο δωμάτιο που βρίσκεστε εμφανίζονται εικόνες και βίντεο από το πουθενά. Πρόκειται να ξεκινήσει μια ιστορία στην οποία εσείς και ο υπάλληλος του τηλεφωνικού κέντρου είστε οι πρωταγωνιστές της πλοκής…..