Το Earls Court του Λονδίνου, σήμερα, Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, υποδέχεται το ζεύγος Sharon και Ozzy Osbourne, για την παρουσίαση των Brit Awards, και ακόμη 11.000 θεατές!

Το Earls Court του Λονδίνου, σήμερα, Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, υποδέχεται το ζεύγος Sharon και Ozzy Osbourne, για την παρουσίαση των Brit Awards, και ακόμη 11.000 θεατές!

Η λαμπερή εκδήλωση για την απονομή των φετινών μουσικών βραβείων της Βρετανίας ετοιμάζεται πυρετωδώς, καθώς σε λίγες ώρες καλλιτέχνες, κοινό και εκατομμύρια τηλεθεατές θα αφοσιωθούν στο μεγάλο μουσικό γεγονός της χρονιάς.

Οι υποψήφιοι των φετινών Brit Awards, που θα διεκδικήσουν από τουλάχιστον ένα βραβείο, μέσες άκρες είναι:

Οι Take That, οι οποίοι διεκδικούν τα βραβεία καλύτερου βρετανικού γκρουπ, καλύτερου βρετανικού live act, καλύτερου βρετανικού άλμπουμ για το Beautiful World και καλύτερου βρετανικού single για το Shine.

Η Leona Lewis, υποψήφια στις κατηγορίες καλύτερης Βρετανής τραγουδίστριας, καλύτερου βρετανικού άλμπουμ για το Spirit, καλύτερου βρετανικού breakthrough και καλύτερου βρετανικού single για το Bleeding Love.

Έπεται ο Mika, ο οποίος διεκδικεί τα εξής βραβεία: καλύτερου Βρετανού τραγουδιστή, καλύτερου βρετανικού άλμπουμ για το Life in Cartoon Motion, καλύτερου βρετανικού breakthrough, καλύτερου βρετανικού single για το Grace Kelly.

Στην κατηγορία καλύτερου βρετανού τραγουδιστή ο Mika θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους: Jamie T, Mark Ronson, Newton Faulkner και Richard Hawley.

Το βραβείο καλύτερης Βρετανής τραγουδίστριας εκτός από την Leona Lewis διεκδικούν ακόμα οι: Bat For Lashes, Kate Nash, KT Tunstall και PJ Harvey.

Οι Take That στην κατηγορία καλύτερου βρετανικού γκρουπ θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους: Arctic Monkeys, Editors, Girls Aloud και Kaiser Chiefs.

Το βραβείο καλύτερου βρετανικού άλμπουμ διεκδικούν οι: Arctic Monkeys για το Favourite Worst Nightmare, Leona Lewis για το Spirit, Mark Ronson για το Version, Mika για το Life in Cartoon Motion και Take That για το Beautiful World.

Στην κατηγορία καλύτερου βρετανικού single υποψήφιοι είναι οι: Leona Lewis για το Bleeding Love, Mika για το Grace Kelly, Take That για το Shine, Kaiser Chiefs για το Ruby, Sugababes για το About You Now, Mark Ronson feat Amy Winehouse για το Valerie και Kate Nush για το Foundations.

Στις διεθνείς κατηγορίες των βραβείων πρωταγωνιστούν οι Bruce Springsteen, Kanye West, Michael Buble, Rufus Wainwright και Timbaland, οι οποίοι διεκδικούν το βραβείο καλύτερου διεθνούς τραγουδιστή.

Στην κατηγορία καλύτερης διεθνής τραγουδίστριας υποψήφιες είναι οι: Alicia Keys, Bjork, Feist, Kylie Minogue και Rihanna.

Το βραβείο καλύτερου διεθνούς άλμπουμ διεκδικούν οι: Arcade of Fire για το Neon Bible, Eagles για το Long Road Out of Eden, Foo Fighters για το Echoes Silence Patience & Grace, Kings of Leon για το Because of the Times και Kylie Minogue για το X.

Από τα highlights της βραδιάς θα είναι η απονομή τιμητικό βραβείου στον Sir Paul McCartney, για τη συνολική του προσφορά στη μουσική σκηνή, το οποίο θα παραλάβει από τα υπέροχα χέρια της Kylie Minogue.

Ο McCartney θα βρεθεί στη σκηνή, όχι μόνο για να παραλάβει το βραβείο του, αλλά και για να ερμηνεύσει ζωντανά ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Φυσικά, τι να πούμε για τους φετινούς οικοδεσπότες! Το ζεύγος Osbourne θα δώσει την καλύτερη ατμόσφαιρα στα φετινά βραβεία, αφήνοντας πίσω τις πιθανές συγκρίσεις με τις περσινές διοργανώσεις.

Ο Ozzy και η Sharon άλλωστε έχουν δηλώσει πολλές φορές την τιμή που αισθάνονται που θα παρουσιάσουν την τελετή, υποσχόμενοι ότι θα κάνουν τα πάντα για να κάνουν την βραδιά ξεχωριστή.