Το MAD σε συνεργασία με την Audio Visual παρουσιάζει σε avant premiere την ταινία κινουμένων σχεδίων Βρέχει κεφτέδες σε σενάριο Φ. Λορντ και Κ. Μίλερ, η οποία είναι βασισμένη στο παιδικό βιβλίο της Τζούντι Μπάρετ, Cloudy with a Chance of Meatballs, τo Σάββατο 23 Ιανουαρίου στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ.

Η νέα ξεκαρδιστική 3D περιπέτεια ξεκινά, όταν ένας παρεξηγημένος νεαρός επιστήμονας ο Φλιντ Λόκγουντ, προσπαθεί να λύσει το παγκόσμιο πρόβλημα του υποσιτισμού κατασκευάζοντας την μηχανή που βρέχει φαγητό.

Πάνω που ο Φλιντ κερδίζει την αναγνώριση που τόσο λαχταρούσε, κάτι στην εφεύρεσή του δεν πάει καλά και τώρα η ανθρωπότητα τρέχει να σωθεί από τεράστιους κεφτέδες που πέφτουν από τον ουρανό, απειλητικές μακαρονάδες σε μορφή τυφώνα και ιπτάμενα καλαμπόκια στο μέγεθος του Πύργου του Άιφελ. Η καταστροφή εξαπλώνεται από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι και από το Λονδίνο μέχρι το Σινικό Τείχος, ώσπου να… σκάσουμε από το φαΐ και τα γέλια!

Η ταινία «Βρέχει Κεφτέδες» είναι το τρίτο έργο της Sony Pictures Animation  και το 1ο σε 3-D, για την οποία όπως είπε ο K. Μίλερ: «Η ιδέα του φαγητό-καιρού ήταν ιδανική για να εφαρμοστεί σε 3-D».

Μέσω του Mad TV, του Μad Radio 106,2 και του http://www.mad.tv/ διεξάγεται διαγωνισμός στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν CINE κενό και το ονοματεπώνυμό τους στο 54110 (χρέωση €1,19 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις.

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου.