Για δύο μόνο εμφανίσεις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του είδους, δύο χαρισματικούς καλλιτέχνες στο palenque club.

Για δύο μόνο εμφανίσεις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του είδους, δύο χαρισματικούς καλλιτέχνες στο palenque club.

Βραδιές γεμάτες μουσική, σε ταξιδεύουν σε κόσμους διαφορετικούς, προσεγγίζοντας σε με ερωτικές μελωδίες της salsa και με τις φωνές των Larry Harlow και Emo Luciano.

Γεννημένος στις 20 Μαρτίου του 1939 με το όνομα Lawrence Ira Khan-Sherman, στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, ο Harlow, όταν ήταν νέος, έπαιξε jazz, blues, πρώιμο rock κι όσα «μαύρα» μουσικά στυλ ακούγονταν στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 50.

H πρώτη του επίσκεψη στην Κούβα, το 1956, του αποκάλυψε την ακαταμάχητη γοητεία της αφροκουβανέζικης μουσικής.

O Larry ήταν ο πρώτος που έβαλε επίσημα σε τίτλο δίσκου την λέξη salsa. Μαζί με την μπάντα του Fania All Stars, έκανε πολλές ακόμα πρωτιές.

Στη συνέχεια οι προστριβές με την παντοδύναμη εταιρεία Fania αλλά και η πτώση της εμπορικότητας της salsa στα χρόνια του 80, έφεραν τον Harlow μακριά από το προσκήνιο αλλά όχι και από τη μουσική καθώς συνέχισε να δραστηριοποιείται ως παραγωγός.

Ο Emo Luciano ήταν μία από τις ανακαλύψεις του υποψήφιου για Grammy Larry Harlow. Η Fania Records ήταν από τις πρώτες εταιρείες που αναγνώρισαν το ταλέντο του. Το πρώτο του solo CD, με τίτλο Emo κυκλοφόρησε με μεγάλη επιτυχία το 1995.

Σήμερα συνεχίζει να τραγουδάει σε φημισμένα festivals στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και τη Νότια Αμερική, καθώς διατηρεί ακόμα την ικανότητα να γεμίζει την σκηνή με την πολύ καλή φωνή του και τις εμπνευσμένες χορευτικές του κινήσεις.

INFO
Palenque Club, Φαραντάτων 41, Αμπελόκηποι
Παρασκευή 11 Απριλίου & Σάββατο 12
Περισσότερες Πληροφορίες: http://www.palenque.gr/