Την παράδοξη συνομιλία μεταξύ της κίνησης και της ακινησίας απεικονίζει μέσα από τον φωτογραφικό της φακό η Βούλα Ανδρώνη και …

παρουσιάζει τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες της σε μία έκθεση, με τίτλο Χρόνος ασύλληπτος, στην gallery του Black Duck, από τις 8 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2011.

Στην έκθεση παρουσιάζεται φωτογραφικό υλικό από την εικαστική εγκατάσταση του Μάριου Σπηλιόπουλου «Άνθρώπων Ίχνη» (Αισχύλεια, 2008), τις χοροθεατρικές παραστάσεις της Αιμίλίας Μπουρίτη «Time, Space, Energy» (Θριάσια, 2010) και «Δυτικά Βήματα» (Χώρος τέχνης «Ωδήσια», 2009) και την χοροθεατρική παράσταση «Μετρώντας τον χρόνο» (Σαπωνοποιείο Ελευσίνας, 1998).

Η Βούλα Ανδρώνη είναι φωτογράφος. Έχει πραγματοποιήσει την ατομική έκθεση «Σκιαγραφώντας… θύμησες», (Ελευσίνα, 1997) και φωτογραφικό της υλικό έχει παρουσιαστεί στο έργο «Πάτρα κρυστάλλινη Πόλη» ‐ Πάτρα 2006 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης».

Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις, ενώ φωτογραφίες της έχουν εκδοθεί σε έντυπα μέσα και βιβλία. Είναι ιδρυτικό μέλος και φωτογράφος της χοροθεατρικής ομάδας «συν+εργασία Αιμιλία Μπουρίτη», φωτογραφίζοντας τις χοροθεατρικές παραστάσεις και εικαστικές εγκαταστάσεις σε διάφορα φεστιβάλ και πολυχώρους (Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων, Αισχύλεια, Φεστιβάλ Ελλήνων χορογράφων, Fringe Festival, TAF, Booze κ.α).

Είναι μέλος του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Ελευσίνας και τα τελευταία δέκα χρόνια επιμελείται, σε συνεργασία με τον Δημήτρη Ανδρώνη, την οπτικοακουστική επένδυση των εκδηλώσεων του Εργαστηρίου.