Το νέο παγωτό BOSS Beyond έρχεται σε δύο τολμηρές γεύσεις να απογειώσει το φετινό καλοκαίρι, αλλάζοντας τα δεδομένα στο παγωτό ξυλάκι. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού είναι το ρούμι.

Οι δύο νέες απολαυστικές γεύσεις, συνδυάζουν μοναδικά τραγανές και βελούδινες υφές, συγκινώντας για μία ακόμα χρονιά τους λάτρεις του παγωτού: Για όσους προτιμούν τη σοκολάτα γάλακτος, η γεύση σοκολάτα με σιρόπι ρούμι και επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος με κομμάτια μπισκότου θα τους καταπλήξει. Ενώ, για όσους απολαμβάνουν περισσότερο τη λευκή σοκολάτα, προτείνεται η γεύση ζαμπαγιόνε με σιρόπι ρούμι και επικάλυψη λευκής σοκολάτας με τραγανούς κόκκους ρυζιού.

Μία δαγκωματιά αρκεί για να προκαλέσει μία ανεπανάληπτη εμπειρία γεύσης πέρα από τα καθιερωμένα!

Για κάποια πράγματα πρέπει απλώς να ρισκάρεις, να κάνεις την υπέρβαση, να ξεπερνάς τον εαυτό σου. Οι νέες γεύσεις του BOSS Beyond με ρούμι θα σε κάνουν να ονειρευτείς το ακατόρθωτο και θα σε φέρουν πιο κοντά στην κατάκτησή του. Τόλμησέ το.

Το BOSS Beyond είναι το νέο μέλος της οικογένειας του BOSS.

Αναζητήστε όλες τις γευστικές προτάσεις από το BOSS στα πράσινα ψυγεία της Nestlé για ένα καλοκαίρι γεμάτο παγωμένη απόλαυση!

Σχετικά με τη Nestlé

Το 1867 ο Henri Nestlé δημιούργησε την πρώτη βρεφική τροφή ανταποκρινόμενος σε μια υπαρκτή κοινωνική ανάγκη. Σήμερα, η Nestlé είναι η κορυφαία εταιρεία Διατροφής, Υγείας και Ευεξίας, με παρουσία σε 197 χώρες, λειτουργεί 442 εργοστάσια σε 86 χώρες και απασχολεί 339.000 εργαζόμενους.

Στην Ελλάδα, η Nestlé έχει παρουσία πάνω από 100 χρόνια. Σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της εταιρείας είναι η λειτουργία εργοστασίου γάλακτος στο Πλατύ Ημαθίας το 1975, η ενσωμάτωση στον  όμιλο Nestlè της Λουμίδης Α.Ε. το 1987, της Κορπή ΑΒΕΕ το 1993, καθώς και η εξαγορά της Δέλτα Παγωτού το 2006. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα 10 σημεία δραστηριότητας στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων τρία εργοστάσια, κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι Αττικής και γραφεία στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Η Nestlé Ελλάς απασχολεί περίπου 1.000 μόνιμους εργαζομένους. Εκτός από τις δραστηριότητές της στην ελληνική αγορά, η Nestlé Ελλάς εξάγει ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος και Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή στην Γερμανία, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ αλλά και τις πασίγνωστες διεθνείς μάρκες της στην Κύπρο, την Αλβανία, την Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ και αλλού. Η Nestlé Ελλάς ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Το «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» είναι ο τρόπος της Nestlé για να δείξει έμπρακτα ότι φροντίζει με πάθος και ευθύνη για τη Διατροφή, Υγεία και Ευεξία της ελληνικής οικογένειας, προσφέροντας τα υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα της σε μοναδικές τιμές και επενδύοντας στην έρευνα και τεχνολογία, ώστε να βελτιώνει συνεχώς της συνταγές της, σύμφωνα με τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Παράλληλα, με το πρόγραμμα διατροφικής εκπαίδευσης Παιδιά Όλο Υγεία έχει αγγίξει μέχρι σήμερα περισσότερους από 110.000 μαθητές, ενώ με την πρωτοβουλία για τη νεανική απασχόληση Nestlé needs YOUth δημιουργεί ευκαιρίες απασχόλησης για περισσότερους από 500 νέους κάτω των 30 μέχρι το 2016 στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο Nestlé, επισκεφθείτε http://www.nestle.com/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Nestlé, επισκεφθείτε το www.nestle.gr