13 εκατομμύρια μετράει το πρόσφατο set του για την πασίγνωστη online πλατφόρμα του Cercle. 92 εκατομμύρια το set του από το Tomorrowland 2018. 1,6 εκατομμύρια άνθρωποι τον ακολουθούν φανατικά στο Facebook κι άλλοι 1,5 εκατομμύρια στο Instagram. O Boris Brejcha δεν είναι απλά άλλος ένας DJ, είναι ένα πραγματικό φαινόμενο στον χώρο της χορευτικής μουσικής!

Πολυτάλαντος, αεικίνητος και αυτοδημιούργητος, ο Boris βρήκε στις ηλεκτρονικές συχνότητες μία νέα γλώσσα επικοινωνίας. Όπως λέει ο ίδιος «προσπαθώ να μετατρέψω τα συναισθήματά μου και τη διάθεσή μου σε ήχο και να αγγίξω τους άλλους με αυτόν». Το άκρως εθιστικό αποτέλεσμα τον έχει φέρει στην κορυφή, με έναν πρωτοποριακό τρόπο, αφού, τελικά, αποτελεί μια κατηγορία από μόνος του.

Οι εμφανίσεις του Γερμανού σταρ στα μεγαλύτερα clubs και φεστιβάλ παγκοσμίως είναι πάντα το must-go γεγονός της βραδιάς. Όπως και στην Ελλάδα, όπου οι αμέτρητοι θαυμαστές του πριν καν τελειώσει η βραδιά ανυπομονούν για την επόμενη εμφάνιση. Μόνο που αυτή τη φορά… δε μιλάμε για ένα απλό event, αλλά για ένα υπερθέαμα!

Ο Boris Brejcha φέρνει για πρώτη φορά στη χώρα μας το “Boris Brejcha in Concert”. Μία πραγματική υπερπαραγωγή ήχου, φωτός, και εικόνας που αναδεικνύει όλα τα χαρακτηριστικά του καλλιτέχνη σε μία πραγματική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, όσοι περάσουν την είσοδο το Σάββατο 17 Ιουνίου θα μεταφερθούν αυτόματα σε μία άλλη διάσταση. Οι ήχοι θα μεταμορφώνονται σε εικόνα, οι εικόνες σε ήχους και ο Boris στο επίκεντρο, με μάσκα ή χωρίς, να κοντρολάρει τη διάθεση όλων με αριστοτεχνικό τρόπο.

Μαζί του τα μεγάλα ταλέντα της δισκογραφικής του, FCKNG SERIOUS, Ann Clue και Moritz Hofbauer (LIVE).