Το Booze Cooperativa μας καλεί στο Booze Market, μια ζωντανή αγορά χειροτεχνίας με ποικιλία αντικειμένων, από την

1η μέχρι τις 3 Ιουνίου 2012.

Το καλοκαίρι έφτασε εν μέσω χάους και ανασφάλειας στη χώρα μας. Αλλά επιλέγουμε να μην το βάλουμε κάτω και να μαζευτούμε για άλλο ένα τριήμερο για να περάσουμε καλά, να ακούσουμε μουσική, να χορέψουμε (γιατί όχι;), να γνωρίσουμε νέο κόσμο και να πουλήσουμε τις δημιουργίες μας ή και να τις ανταλλάξουμε…

Μαζί μας θα είναι οι:

Vintage School και διάφοροι δημιουργοί & χειροτέχνες με Ρούχο & Αξεσούαρ, Κόσμημα & Αξεσουάρ, Καλούδια για το σώμα και τη ψυχή, υπέροχες Γεύσεις για το στομάχι & τη ψυχή και τέλος Αντικείμενα για το σπίτι.
 
 

Οι εκθέτες θα ανακοινωθούν αναλυτικά σύντομα.

 
The Booze Market είναι πλέον κομμάτι του κέντρου της Αθήνας. Μία ζωντανή αγορά χειροτεχνίας με design, ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, αντικείμενα, προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος και της ψυχής, λιχουδιές & vintage. Ελάτε να δείτε, να γνωρίσετε, να δοκιμάσετε, να γευτείτε! Ελάτε να περάσετε καλά!

 

Το TheBoozeMarket δεν είναι ακόμα ένα bazaar, δεν είναι γκαλερί ούτε μαγαζί. Είναι μίαανοιχτήαγορά με ανοιχτές πόρτες σε δημιουργούς, μικρούς και μεγάλους. Μία αγορά στην οποία οι δημιουργοί συμμετέχουν όποτε θέλουν και μπορούν. Μία αγορά για ανθρώπους που δημιουργούν με κέφι και έμπνευση. Ένα σημείο συνάντησης ανθρώπων. Ένα μέρος όπου υπάρχει ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, όπου μπορούν να δημιουργηθούν νέες συνεργασίες, νέες τάσεις και νέες φιλίες. Ένα μέρος που θέλει να προωθεί ανθρώπους με ιδέες και κέφι!