Το Booze Cooperativa φιλοξενεί τον Ηλία Ζαΐμη στην δεύτερη ατομική του έκθεση φωτογραφίας με τίτλο SINN8R, από την Πέμπτη

2 έως την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου.

Ο Ηλίας αυτή την φορά τοποθετεί τον φωτογραφικό του φακό και επικεντρώνει την ερευνητική του διάθεση στα θανάσιμα αμαρτήματα του αιγύπτιου ασκητή Ευάγριου, όπου αναφέρονται σε κείμενα του ως οχτώ (8).

Η παρουσίαση αυτών καθώς και η αποκάλυψη του όγδοου που απορρίφθηκε από την λίστα της καθολικής εκκλησίας θα προκύψουν μέσα από μια σειρά φωτογραφικών απεικονίσεων και εννοιών που συνδέονται άμεσα με την εποχή μας και με τις ερωτικές σχέσεις που συνάπτουμε.

Τα έργα του Ηλία «ντύνονται» με την χρήση έντονων βασικών χρωμάτων, σκηνοθετούνται και στυλιζάρονται  με λεπτομερή επεξεργασία τόση ώστε να μας φανερώνει τις γραφιστικές επιρροές του.

Ο Άνθρωπος – Αμαρτωλός δημιουργείται και καταστρέφεται, γεννιέται, πεθαίνει και ξαναγεννιέται μέσα από το Εγώ του. Ακολουθεί τον κύκλο των αμαρτιών, των παθών, των ανεξάντλητων συναισθημάτων! Το μικρό παιδί μεγαλώνει έχοντας την αρχέγονη κοσμική μνήμη και ως ενήλικας κάνει πράξη τις μνήμες του.
 «Ηλίας Ζαΐμης ».