Το Booze Cooperativa φιλοξενεί για άλλη μια φορά την ομάδα των Chromatic Sequence για ένα μουσικό performance με τίτλο Allou Fun Dark …

Ο Γιώργος Στεφανακίδης μας προσφέρει με την γραφή του τρεις απόλυτα σκοτεινές ερωτικές ιστορίες που πραγματεύονται έννοιες όπως τον θάνατο, την εξουσία, την λαγνεία, τον έρωτα, την αρρώστια, την προδοσία, τον θρύλο μα και την αλήθεια.

Οι ήρωες των ιστοριών παίρνουν σάρκα και οστά από την φωνή της πόρνης που τις αφηγείται. Η Εβελίνα Αραπίδη καταφέρνει να παρασύρει τους θεατές της να την ακολουθήσουν σε κάθε σκοτεινό σημείο της ιστορίας της, αφού κατά την διάρκεια αλλά και κατά την εναλλαγή τους μεταμορφώνεται από αθώα παιδούλα σε γυναίκα ηδονική και δαιμόνια, από παιδί σε μάρτυρα και από καλλονή σε καταραμένη.

Ο χώρος δράσης σαν μαύρο κουτί, σκοτεινός, ξεχασμένος και απόμερος όπως και οι ιστορίες. Μία ηθοποιός κι ένας μουσικός. Μουσική παντού. Όλα πειράζονται. Φωνές, έγχορδα, loops και industrial ήχοι. Η καρδιά της χτυπά με ήχους. Ο μουσικός είναι η καρδιά της. Μια κιθάρα, ένα φλάουτο, μια φυσαρμόνικα, ένα laptop είναι ο παλμογράφος. Ο σκοπός παράγεται από τα χείλη τους.

Συντελεστές: Σύλληψη-Δημιουργία-Music on stage: Γιώργος Στεφανακίδης, Ερμηνεία:  Εβελίνα Αραπίδη, Artwork: Bίκτωρ Μελίστας.

Η μουσική και τα κείμενα της παράστασης κυκλοφορούν σε cd και 14 έγχρωμες εικογραφημένες κάρτες από τους Chromatic Sequence και τις εκδόσεις Ars Nocturna και θα πωλούνται στις παραστάσεις και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και δισκοπωλεία στην τιμή των 10 ευρώ.*

*Με την αγορά κάθε εισιτηρίου, το cd και τα κείμενα δίνονται στην τιμή των 7ευρώ.