Οι λάτρεις της house dance σκηνής ανέδειξαν και φέτος το καλοκαίρι, το καλοκαίρι του 2013, το Bolivar Beach Bar στο απόλυτο place to be και το dance floor του σε πίστα απογείωσης προς ρυθμικούς, μαγικούς μουσικούς γαλαξίες!

Προχωρώντας στην ολοκλήρωση του φετινού καλοκαιριού, το Bolivar Beach Bar γιορτάζει την επιτυχία των dance events που μας σημάδεψαν και μας «ταξίδεψαν», με το Beach House «Closing», ένα Φεστιβαλικό event και την υπόσχεση για περισσότερες house εμπειρίες το επόμενο καλοκαίρι!

Καταξιωμένοι ξένοι και Έλληνες djs θα διαδέχονται ο ένας τον άλλον στα decks σε ένα all night  long music event που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό!

Κάτω από έναν ουρανό γεμάτο αστέρια, το dance floor δίπλα στη θάλασσα «θα πάρει φωτιά». Bolivarians, φορέστε τα πιο άνετα ρούχα σας και την πιο χαρούμενη διάθεση σας και παραδοθείτε άνευ όρων σε ξεσηκωτικούς ήχους και ρυθμούς που θα γεμίσουν τα αυτιά και τις καρδιές μας,
το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου!
 
Η «αφρόκρεμα» ξένων και Ελλήνων djs θα βρίσκεται στις «επάλξεις», στα decks του Bolivar Beach Bar, με σκοπό να μας χαρίσει μια νύχτα γεμάτη χορό και ατέλειωτο κέφι!

Το φετινό καλοκαίρι τα είχε όλα. Ας τα θυμηθούμε:
 
Οι Πέμπτες του Bolivar ήταν αφιερωμένες στην deep tech house μουσική!
Ο Mario Basanov (6/6) στην έναρξη των dedicated αυτών events συγκέντρωσε πάνω από 3.000 φανς της σκηνής. Ο Betoko (27/6), και οι Digitaria (11/7) καθιέρωσαν έναν και μόνο προορισμό για τις Πέμπτες μας, τo αγαπημένο Bolivar. Ο Sharam Jey ανέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά στις 18/7 ενώ ο Compuphonic μας απογείωσε στις 25 Ιουλίου.

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να ακούσουμε τον μυστηριώδη
Claptone «the man behind the wooden mask».
 
H μεγαλύτερη όμως επιτυχία, δεν ήταν άλλη από το Beach House Festival, που «έσπασε ταμεία» την Πέμπτη 20 Ιουνίου. Η καρδιά της πόλης χτύπησε σε house beats με ό,τι πιο hot «παίζει» στα decks των μεγάλων club της Ευρώπης!  Kolombo, Phonique, Blond:ish, Crazy P feat. Danielle Moore, Cj Jeff, Nino Santos & Lightem, George R, Skinny και πάνω από 6.000 Bolivarians που χόρεψαν έως την αυγή.

Και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 Χορεύουμε, παρασυρόμαστε από τα vibes, ερωτευόμαστε – μουσική και ανθρώπους-, τα δίνουμε όλα σε ένα ξέφρενο και εκρηκτικό  party που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό!
 
Save your Beach House!

 
Featuring
David August (Live Act)
Adana Twins
Kiko Navarro
Kolombo
Adrianos Papadeas
George Seragos
Dino MFU
Dj Skinny
Sol Element/ Sotiris Soulfellaz