Συντονιστείτε και ακούστε τις πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες ιστορίες της Πλανόδιας Βιβλιοθήκης, του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού, χριστουγεννιάτικα παραμύθια και ποιήματα από όλο τον κόσμο από τις εκπομπές «Άκου μια Ιστορία» και «Βιβλία που Αγαπώ – Με Μουσική από το Πικάπ». Συμβουλές για το γιορτινό τραπέζι και τη μείωση της σπατάλης των τροφίμων από τους «Πανταλή & Αγησίλαγο: Ιδέες για να σώσουμε τον πλανήτη», του Δημήτρη Μπασλάμ σε συνεργασία με το WWF Ελλάς, αλλά και ένα πλούσιο πρόγραμμα νέων και παλαιότερων αγαπημένων εκπομπών σε επανάληψη, καθημερινά από το πρωί έως το βράδυ! Το μουσικό πρόγραμμα του σταθμού εμπλουτίζεται αυτές τις ημέρες με επιλεγμένες χριστουγεννιάτικές μουσικές και κάλαντα από όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ο σταθμός κληρώνει κάθε εβδομάδα CD και βιβλία από την ιστορική σειρά κλασικών παραμυθιών του Γκυ Ζιρώ, που ηχογραφήθηκε τη δεκαετία του ’60 με τη συμμετοχή σημαντικών Ελλήνων ηθοποιών και έρχεται στο Bobos Radio από την Cobalt Kids!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΟΜΠΩΝ:

– “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”
Οι πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες ιστορίες της Πλανόδιας Βιβλιοθήκης, του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού, επισκέπτονται το Bobos Family Radio. Κάθε μέρα και μια νέα ιστορία!

– “ΠΑΝΤΑΛΗΣ & ΑΓΗΣΙΛΑΓΟΣ: Ιδέες Για Να Σώσουμε Τον Πλανήτη”
Σε συνεργασία με το WWF Ελλάς
Ο Πανταλής, ένα φιλοπερίεργο πάντα, και ο Αγησίλαγος, ο πλέον καλοφαγάς λαγός, αναζητούν εύκολες λύσεις για την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από καθημερινές συνήθειες που σχετίζονται με τη διατροφή και το πιάτο τους!

– “ΑΚΟΥ: ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ”
Μουσικοί μας μιλούν για τη μουσική και μας μεταφέρουν την αγάπη τους για τα μουσικά όργανα που παίζουν, παρουσιάζοντάς μας τις ιδιαιτερότητες και τον ήχο που παράγει το κάθε όργανο.

– “ΆΚΟΥ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ”
Μετά από ένα τεράστιο και συναρπαστικό ταξίδι στις βιβλιοθήκες όλου του κόσμου, η Χρύσα και ο Γιώργος επέστρεψαν, με τις βαλίτσες τους γεμάτες παραμύθια και μας διηγούνται μερικά από τα αγαπημένα τους.

– “Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΟ & ΛΟΙΠΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ”
Μια πρωτότυπη εκπομπή του βραβευμένου μουσικού και συγγραφέα Δημήτρη Μπασλάμ, στην οποία παρέα με τον υπέροχο κύριο Καρό μας διηγούνται ιστορίες, φτιάχνουν γρίφους και μας μαθαίνουν διάφορα μικρά αλλά και μεγάλα πράγματα.

– “Η ΦΡΙΝΤΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ”
Μια εκπομπή για το διάστημα και την επιστήμη. Σημαντικές και ασήμαντες πληροφορίες για τους πλανήτες, τον καιρό στο διάστημα, τα νέα των αστροναυτών ανάμεσα σε disco τραγούδια και χορευτική διάθεση

– “ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ – Με Μουσική Απ’ Το Πικάπ”
Η Φανή και ο Αντόνιο αγαπάνε τα ταξίδια… γι’ αυτό, δημιουργούν μικρές λογοτεχνικές παρεμβάσεις πλαισιωμένες από μουσική του κόσμου. Επιλέγουν να αφηγηθούν παραμύθια και ποιήματα για παιδιά, σε πολλές γλώσσες, από όλο τον κόσμο και να τα «ντύσουν» μουσικά με τραγούδια από μία πλούσια συλλογή βινυλίων.

– “ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ”
Η Αλίκη ξεκινά τα φανταστικά της ταξίδια στο Bobos Family Radio.
Ακολουθήστε την και ταξιδέψτε μαζί της στα έργα αγαπημένων Ελλήνων συγγραφέων.

– “ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ”
Ιδέες για δημιουργικές διαστημικές κατασκευές και “σφηνάκια” αστροφυσικής γνώσης, θα εξάψουν το μυαλό και τη φαντασία μικρών και μεγάλων για ένα ταξίδι έξω από τη γη.

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι σίγουρα διαφορετικά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι και μαγικά!Υγεία, αισιοδοξία και χριστουγεννιάτικη μαγεία σε όλους!