Είναι γεγονός: το σημαντικότερο φεστιβάλ νεανικού θεάτρου της Αθήνας έρχεται, πιστό στο ραντεβού του, για 8η συνεχόμενη χρονιά, από τις 4 έως τις 10 Μαΐου στο Bios!

 

Λίγες μέρες πιο πριν, οι καλύτεροι instagrammers της Αθήνας φωτογράφισαν το Bob Theatre Festival 2015: οι ομάδες εμφανίστηκαν στο Bios έχοντας μαζί τους από ένα κοστούμι και σκηνικό αντικείμενο της παράστασης. Ο κάθε instagrammer επέλεξε την ομάδα του και έχοντας ως πηγή έμπνευσης στοιχεία της εκάστοτε παράστασης- ξεκίνησε να τους φωτογραφίζει μέσα και έξω από το χώρο του Bios: χωρίς περιορισμούς, καθένας με την προσωπική του οπτική και το δικό του στυλ, χρησιμοποιώντας smartphone ή ψηφιακή μηχανή!

Σκοπός αυτής της δημιουργικής συνάντησης ήταν η παραγωγή φωτογραφικού υλικού για την προώθηση και επικοινωνία των παραστάσεων που συμμετέχουν στο BoB Theatre Festival: στο μεγαλύτερο φεστιβάλ νεανικού θεάτρου, το οποίο -όλα αυτά τα χρόνια- διεξάγεται –αφιλοκερδώς- από την ομάδα Abovo και με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών, καθώς ο επιδιωκόμενος στόχος και κέρδος είναι οι νέες ομάδες να έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν και να προβληθούν μέσα απο αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη τους :

Βιδάλη Μάνθο @manthosv

Δανιήλ Αλέξανδρο @_alej_

Θανόπουλο Βασίλη @bill_box

Κοκκίνου Μαρία @marielleko_

Μάστορα Νικόλα @nmastoras

Μιχαηλίδη Δημήτρη @dimitrism_

Μπλέτσα Δημήτρη @jim_ble

Ξενη Χρύσα @chryssaxe

Παυλόπουλο Φάνη @fanellas

Παυλοπούλου Λία @liapavlo

Παπαιωάννου Αλέξανδρο @allou_giallou

Τριχά Γιώργο @ geotrichas

Τί έγινε, λοιπόν, όταν οι πιο δημοφιλείς instagrammers συνάντησαν τις πιο δημιουργικές ομάδες;

Η απάντηση στις οθόνες σας @bob.theatre.festival, #bobfestival15

Ή σε μία ευφάνταστη προβολή φωτογραφιών που θα γίνει στο Flower Full Moon Party, τo πρώτο πάρτι με πανσέληνο, στην ταράτσα του BIOS!

Περισσότερες πληροφορίεςwww.bobfestival.gr
https://www.facebook.com/BobTheatreFestival