Ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή φεστιβάλ νεανικού θεάτρου της Αθήνας θα λάβει χώρα και πάλι από τις 2 έως τις 10 Μαΐου, αυτή τη φορά στο Θέατρο Χώρα, με περισσότερες θεατρικές παραστάσεις, μουσικά lives, giggs, events, Dj sets και ραδιοφωνικά πάρτι!

Μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία του το Bob Theatre Festival συνεχίζει και τείνει να γίνει ένας νεανικός θεατρικός θεσμός. Νέες ομάδες-νέοι δημιουργοί το εμπιστεύονται γιατί γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια του Bob Theatre Festival στο θέατρο Χώρα δε θα βρουν μόνο τις ιδανικές συνθήκες για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, αλλά θα προσεγγίσουν και ένα κοινό που είναι δύσκολα προσεγγίσιμο διαφορετικά.

Το Bob Theatre Festival συγκεντρώνει στο θέατρο Χώρα τις καλύτερες νεανικές παραστάσεις των τελευταίων ετών. Εκεί θα δούμε την Αθήνα να μεταμορφώνεται σε Θεατρική πρωτεύουσα μέσα από τις συλλήψεις των Αbovo, του Χρήστου Καρχαδάκη, Γιώργου Νανούρη,  Γεωργίας Μαυραγάνη, από την ομάδα  Πλεύσις, από την  ομάδα  Άλογοι, του Δημήτρη Δημόπουλου και πολλών ακόμα…. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ στο http://www.abovo.gr/.