Οι Blues Cargo, η πιο αυθεντική Chicago blues band της Αθηναϊκής σκηνής, μοιράζονται τη σκηνή του White Noiseμε τους Mono 50s Party Band, την μπάντα που ταξιδεύει στη χρυσή εποχή του rocknroll.

Blues Cargo

Οι Blues Cargo παρουσιάζουν Chicago-Funky-Soul-Blues standards αλλά και δικές τους συνθέσεις από το καινούριο CD Delayed Delivery που απέσπασε της καλύτερες κριτικές από το μεγαλύτερο διεθνές περιοδικό “BLUES REVIEW”.

Μια μπάντα με 25 χρόνια ζωής, πολύτιμες εμπειρίες και απόλυτη αίσθηση της φόρμας και του ήθους του μπλουζ που στην μακρόχρονη πορεία της έχει συνοδεύσει μουσικούς σαν τον Guitar Shorty, U.P Wilson, Louisiana Red, Lurrie Bell, Big Time Sarah, Eddie C. Campbell, Lefty Dizz, Angela Brown, Lovie Lee, Byther Smith, Jean Caroll, Maxine Howard, Blind Mississippi Morris, Sweet Betty, Jimmy Morello , Nellie Tiger Travis , Jolly Jumper and Big Moe , Michael Dotson,Janice Harrington, Matthew Skoller.

Στέλιος Ζαφειρίου: κιθάρα

Δημήτρης Ιωάννου: μπάσο, τραγούδι

Μπάμπης Τσιλιβίγκος: σαξόφωνο

Γιώργος Λαγογιάννης: πλήκτρα

Τόλης Γούλας: ντραμς

Mono 50s Party Band

Elvis, Jerry Lee Lewis, Little Richard, Chuck Berry… έχουν περάσει σχεδόν 60 χρόνια, κι όμως, τα τραγούδια των “πατέρων” του rocknroll δεν σταμάτησαν ποτέ να χορεύονται μανιωδώς. Ποιος δεν έχει προσποιηθεί σε κάποιο πάρτυ ότι φοράει τα Blue Suede Shoes, ότι παίζει την κιθάρα τουJohnny B. Goode, ότι έχει… “Great Balls of Fire“;

Κι ενώ σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο είναι πολλές οι μπάντες που αποτίουν φόρο τιμής στη δεκαετία το ’50, στην Ελλάδα η αντίστοιχη σκηνή είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει η Mono 50s Party Band.

Το κουαρτέτο παρουσιάζει όλα τα hits της χρυσής εποχής του rocknroll, από τα πρώτα rockabilly του Elvis στη Sun Records μέχρι τα ξέφρενα rhythmnblues του Ray Charles. Με ήχο πιστό στην αισθητική της εποχής, η Mono 50s Party Band υπόσχεται να σας ταξιδέψει στην εποχή του juke box σε ένα πάρτυ με ασταμάτητο χορό.

Θέμος “Apicos” Ρίζος: κιθάρα, φωνή

Γιώργος Λαγογιάννης: πλήκτρα, φωνή

Θανάσης Γκιουλέας: κοντραμπάσο

Χρήστος Ζελελίδης: τύμπανα