Μετά τον Γιώργο Ψυχογιό το 6ο Δεκαήμερο Ελληνικής Τζαζ στο Half Note παρουσιάζει τους Blues Bug το

Σάββατο 21/04 και την Κυριακή 22/04.

Έπειτα από εκατοντάδες live εμφανίσεις, που έχουν όλες συνοδευτεί από λίτρα ιδρώτα, και τρεις εξαιρετικά καλοδουλεμένους δίσκους, οι Blues Bug έχουν με τον ρυθμό τους κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου funk συγκροτήματος της χώρας. Το σχήμα κάνει την εμφάνισή του τον Ιούνιο του 1990 και σε μικρό χρονικό διάστημα γίνεται γνωστό για την ποιότητα της δουλειάς του.

Ο πολύ δεμένος ήχος του, το πλούσιο ρεπερτόριο (συνδυασμός rhythm & blues, soul, funk, acid jazz), η ζωντανή σκηνική παρουσία τους, είναι τα κύρια στοιχεία που τους καταξίωσαν σαν μια από τις καλύτερες μπάντες του είδους της και τους χάρισαν την ευρεία αποδοχή του κοινού. 

Η συνέχεια της μουσικής τους διαδρομής χαρακτηρίζεται από τη συνεργασία τους με σημαντικούς Έλληνες και ξένους μουσικούς όπως, Αλέκος Αράπης, Γιώργος Κοντραφούρης, Τάκης Μπαρμπέρης, Γιάννης Μόνος, Τάκης Πατερέλης Louisana Red, Milo Z, Guitar Shorty Cookie Magie,  Arturo Sandoval. Έχουν κυκλοφορήσει 2 δίσκους ένα maxi single και έχουν συμμετάσχει μουσικά στην ταινία του Αντώνη Κόκκονου «Τέλος εποχής». 

Εξαιρετικοί μουσικοί, εκπληκτικά φωνητικά, funky και acid jazz συνθέσεις, που με βάση την σύγχρονη αντίληψη για το Rhythm & Blues, κινούνται στα ρυθμικά μονοπάτια της παλιάς καλής soul, έχοντας πάντα βαθιά ριζωμένες τις ρίζες τους στην παράδοση της Νέας Ορλεάνης. Ένα πολύχρωμο ηχητικό τοπίο θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα πόδια σας και ένα είναι βέβαιο: They’ ll get you jumping!

Φώτης Τσιριγώτης: φωνή, κρουστά
Τεό Θεοδωρίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Λεωνίδας Κότσης: τύμπανα
Γιάννης Γεωργάκης: φωνή. Κρουστά
Αλέκος Αράπης: μπάσο
Νίκος Δελιγιάννης: κιθάρα
Αστερής Παπασταματάκης: πλήκτρα
Σωτήρης Τάτσης: τενόρο σαξόφωνο