Μια ανατρεπτική ιστορία, με δόσεις τρόμου και αγωνίας έρχεται να ξεσηκώσει τις φθινοπωρινές βραδιές μας. \”Η Γυναίκα με τα Μαύρα\” ανεβαίνει στο θέατρο Μέλι,σε σκηνοθεσία Δάνη Κατρανίδη.

Μια ανατρεπτική ιστορία, με δόσεις τρόμου και αγωνίας έρχεται να ξεσηκώσει τις φθινοπωρινές βραδιές μας. \”Η Γυναίκα με τα Μαύρα\” ανεβαίνει στο θέατρο Μέλι, σε σκηνοθεσία Δάνη Κατρανίδη.


Δύο άνδρες και μια γυναίκα. Ο Aρθουρ Κιπς και ο Ηθοποιός ψάχνουν απελπισμένα να βρουν τη γυναίκα με τα μαύρα. Ο Άρθουρ Κιπς έγραψε μια ιστορία την οποία θέλει να εξιστορήσει στην οικογένειά του.


Ο ίδιος όμως νιώθει ανήμπορος να φέρει εις πέρας αυτή τη διαδικασία, επομένως προσλαμβάνει έναν ηθοποιό με σκοπό να του κάνει μαθήματα. Ετσι ξεκινάει και το έργο, με το πρώτο μάθημα υποκριτικής του Αρθουρ.


Παρά την μυστικότητα και το τρόμο που εκπέμπει το έργο, πρόκειται για μια εξαιρετικά πρωτότυπη υπόθεση βασισμένη σε μια έντονη και επιβλητική ατμόσφαιρα, που υποβάλλει το θεατή στη δοκιμασία να μπερδεύει την πραγματικότητα με τη φαντασίωσητο.


Η Γυναίκα με τα μαύρα παίζεται 20 χρόνια στην Αγγλία, ενώ 18 παίζεται στο West End. Η επαφή του Δάνη Κατρανίδη με το συγκεκριμένο θεατρικό δεν είναι η πρώτη, αφού το 1992 και το 1994, το ανέβασε με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Μουσούρη και Πόρτα αντίστοιχα.


Σκηνοθεσία: Δάνη Κατρανίδη, απόδοση Ελενα Ακρίτα. Παίζουν:Δάνης Κατρανίδης, Γιώργος Κέντρος.


INFO
Δεύτερο δεκαήμερο του Οκτώβρη. Θέατρο Μέλι: Φωκαίας 4 & Αριστοτέλους 87, τηλ.:210 8221111 & 210 8223160