Η Μάρπησσα Πάρου με την υποστήριξη υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα φιλοξενήσει, υπό την Αιγίδα του Δήμου Πάρου, το βιωματικό φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα»…

… που διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και αποκαλύπτει τα μυστικά της σε όσους τυχερούς βρεθούν στο νησί στις 24, 25 και 26 Αυγούστου και περπατήσουν στα σοκάκια του.

Το τριήμερο αυτό, το χωριό φιλοξενεί το βιωματικό φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα» και δίνει την ευκαιρία σε όσους βρεθούν εκεί να δημιουργήσουν την δική τους μοναδική διαδρομή. Το φεστιβάλ είναι σχεδιασμένο γύρω από θέματα αρχιτεκτονικής, λαογραφίας, εικαστικών και μουσικής. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει σε βάθος τον παραδοσιακό οικισμό της Μάρπησσας, μέσα από προτεινόμενους σταθμούς, επισκέψιμους χώρους και εκθέσεις, που πλαισιώνονται από διαλέξεις, συναυλίες, παιχνίδια και εργαστήρια.

Αυτήν τη χρονιά, κάτοικοι και επισκέπτες καλούνται να φτιάξουν τη δική τους διαδρομή, παίζοντας μέσα στον παραδοσιακό οικισμό. Με έμπνευση το χωριό μας, συντροφιά τους κατοίκους και στόχο τη δράση,  δημιουργήστε τη δική σας διαδρομή και ελάτε να περπατήσουμε μαζί στη Μάρπησσα!