Η Belvedere Vodka, η super premium βότκα από την Πολωνία, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τους παγκόσμιας κλάσης καλλιτέχνες του light graffiti, Lichtfaktor, για να δημιουργήσουν μια σειρά από συναρπαστικές και γεμάτες ζωντάνια εικόνες που θα συνοδεύσουν την Belvedere Vodka σε ένα εκπληκτικό ταξίδι γεμάτο φως .

Παράλληλα, η Belvedere Vodka παρουσίασε τη νέα φιάλη Belvedere Silver Saber σε εκδοχή 1,75 ltμε μοναδικό silver, metal design και πρωτοπόρα τεχνολογία led που την κάνει να εκπέμπει φως. H νέα φιάλη σχεδιάστηκε ειδικά για τη Μύκονο και κέρδισε τις εντυπώσεις στο show των Lichtfaktor, σε μια συναρπαστική βραδιά, στο Scorpios.

Οι Lichtfaktor, όπως και η Belvedere Vodka, αποτελούν ένα μοναδικό συνδυασμό ζωντάνιας και δεξιοτεχνίας. Είναι γνωστοί ιδιαίτερα για τα δυναμικά και λαμπερά έργα τέχνης τους. Τα χαραγμένα με φως έργα τους δημιουργούνται χωρίς καθόλου ψηφιακή ενίσχυση. Με μια κάμερα εξοπλισμένη με ειδικούς φακούς, καταγράφονται τα πολύχρωμα graffiti του γερμανικού group καλλιτεχνών, και μετατρέπονται σε μοναδικά έργα τέχνης, χωρίς να αφήνουν ίχνος χρώματος πίσω. Η δυναμική εικαστική πινελιά των Lichtfaktor φωτίζει το συναρπαστικό design της νέας φιάλης, με εκθαμβωτικές ακτίνες φωτός.

 «Χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα τους, οι Lichtfaktor εκφράζουν απόλυτα το χαρακτήρα της Belvedere», δήλωσε ο Charles Gibb, Πρόεδρος της Belvedere Vodka. «Δεν αρκούμαστε στη δημιουργία ενός εξαιρετικού spirit. Θέλουμε να δώσουμε μια νέα πνοή στη νυχτερινή ζωή και να ανεβάσουμε την εμπειρία σε όλους εκείνους που απολαμβάνουν Belvedere Vodka στη βραδινή τους έξοδο».

«Αυτό που μας προσέλκυσε στη Belvedere Vodka, ήταν ο αποφασιστικός και καινοτόμος χαρακτήρας της. Μας άφησε ελεύθερους να χρησιμοποιήσουμε όλη τη φαντασία μας και να εκφράσουμε το όραμα μας», ανέφερε ο Marcel Panne, Διευθυντής Δημιουργικού των Lichtfaktor. «Η ερώτηση που κάναμε στον εαυτό μας ήταν: «Πως η Belvedere Vodka γνωρίζει τη διαφορά στη νυχτερινή ζωή;» και η απάντηση μας ήταν ότι «η Belvedere φωτίζει τη νύχτα». Έτσι αποφασίσαμε να συνδέσουμε όλα τα κοσμοπολίτικα μέρη της γης, από το Λονδίνο και το Παρίσι μέχρι τη Νέα Υόρκη, αλλά και τη Μύκονο με το πνεύμα και το φως της Belvedere».

Η Belvedere, όταν πρόκειται για την κουλτούρα της νυχτερινής εξόδου, γνωρίζει τη διαφορά και με το πρωτοποριακό φωτεινό ταξίδι των Lichtfaktor, εκφράζει τον καινοτόμο χαρακτήρα του brand και έρχεται να ανεβάσει την ποιότητα στη σκηνή του club scene.

 

Σχετικά με τη Belvedere Vodka

Η Belvedere Vodka, η super premium βότκα από την Πολωνία, είναι η πρώτη που δημιούργησε νέα πρότυπα τελειότητας και διαμόρφωσε κατά πολλούς την κατηγορία της  luxury βότκας. Φτιαγμένη αποκλειστικά από ένα και μόνο είδος αγνής σίκαλης (Dankowskie Rye), αναμιγμένη με νερό από την παρθένα πηγή της, το γευστικό προφίλ της Belvedere Vodka είναι χαρακτηριστικά απαλό με μια λεπτή γλυκύτητα και φυσικά λείο, καθαρό τελείωμα.  Η Belvedere Vodka συνεργάζεται εμπορικά με τη (RED)TM μέσω της συλλεκτικής BELVEDERE (PRODUCT)RED – μια Special Edition φιάλη που αυξάνει τα έσοδα του Global Fund, τον μεγαλύτερο παγκόσμιο χρηματοδότη των προγραμμάτων για την καταπολέμηση του HIV/AIDS στην Αφρική. Η Belvedere Vodka έχει διακριθεί με πολλαπλά βραβεία όπως το  International Spirits Challenge 2013, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών, αλλά και 4 μετάλλια στο Vodka Masters του 2014. Η διάκριση αυτή σηματοδοτεί μια ακόμη αναγνώριση για την εξαιρετική ποιότητα από έναν από τους πιο έγκυρους και καταξιωμένους διαγωνισμούς αλκοολούχων ποτών στον κόσμο.

 

Σχετικά με τους LICHTFAKTOR

Οι Lichtfaktor, είναι μια ομάδα καλλιτεχνών με έδρα τη Γερμανία, που απαρτίζεται από καλλιτέχνες, interactive performers, graffiti writers, coders, φωτογράφους, graphic designers, μηχανικούς και media artists, που δημιουργούν με το φως. Χρησιμοποιώντας διαφορετικές πηγές φωτός για να δημιουργήσουν φωτογραφίες και video, οι καλλιτέχνες των Lichtfaktor ανακαλύπτουν νέους τρόπους να εντάξουν το φως στην τέχνη τους.

Η δουλειά τους και τα shows τους έχουν παρουσιαστεί σε περιοδικά, sites και τηλεόραση ανά τον κόσμο, ενώ βασικό τους όπλο είναι η συνεχής αναζήτηση και εξέλιξη των τεχνικών τους.