«Είσαι γεννημένος να πετύχεις. Απλά πίστεψέ το!»… Με αυτό το σλόγκαν ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, που φέτος γιορτάζει τα 60 χρόνια δυναμικής παρουσίας και σημαίνουσας προσφοράς του στην εκπαίδευση, λανσάρει νέα διαφημιστική καμπάνια που στοχεύει να ταράξει τα εκπαιδευτικά… «νερά»!

Ένα σύνθημα που ενσαρκώνει μια ολόκληρη φιλοσοφία. Μια φιλοσοφία που παροτρύνει όλους τους νέους στην Ελλάδα να πιστέψουν στις δυνάμεις και στο ταλέντο τους, οποιονδήποτε Τομέα Σπουδών και αν επιλέξουν να ακολουθήσουν.

Σημασία δεν έχει, λοιπόν, εάν θα σπουδάσεις Πληροφορική ή Μάρκετινγκ, Φυσικοθεραπεία ή Αισθητική, Μαγειρική ή Ζαχαροπλαστική, Γραφιστική ή Τουριστικά, Ναυτιλιακά ή Security, Νοσηλευτική ή Διαιτολογία, Μηχανολογία ή Προπονητική, Παιδαγωγικά ή Δημοσιογραφία. Σημασία δεν έχει ποια από τις 95 σύγχρονες ειδικότητες θα επιλέξεις. Σημασία έχει να πιστέψεις στον εαυτό σου και να πετύχεις!

Σε μια εποχή που τα υψηλά ποσοστά ανεργίας έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα απαισιοδοξίας, το οποίο ισοπεδώνει τα όνειρά των νέων μας για εκπαίδευση και καριέρα, ο κορυφαίος εκπαιδευτικός όμιλος της χώρας μας, που Ηγείται και Πρωτοπορεί από το 1957, σε παροτρύνει να πιστέψεις στις ικανότητές σου.

Να πιστέψεις στις δυνάμεις σου. Να πιστέψεις στον εαυτό σου και να κάνεις το όνειρό σου επάγγελμα και το επάγγελμά σου όνειρο ζωής και πραγματικότητα μαζί.

Γιατί μόνο ΕΣΥ μπορείς να το κάνεις! Γιατί είσαι γεννημένος να πετύχεις! Μένει απλά να το πιστέψεις…

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ. BELIEVE.


www.iek-xini.edu.gr