Στο θέατρο της οδού Παραμυθίας κάνει πρεμιέρα το ελληνικό- κοινωνικό έργο Bedtime Stories του Γιώργου Ηλιόπουλου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαϊτη. Μια ωραία και πιστευτή ιστορία η οποία λέγεται πάντα σε βάρος κάποιου άλλου…

Οι άνθρωποι συνηθίζουν να μοιράζονται ωραίες και πιστευτές ιστορίες στα σκοτεινά… κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα βιώματα τους. Στο δικό μας το κρεβάτι, δεν υπάρχει πανωσέντονο ούτε γιαγιά που να μας διαβάζει το παραμύθι….

Ο σημαντικότερος ακροατής είναι τα είδωλά μας στον καθρέφτη που φοράνε μάσκες καρφωμένες στην ξύλινη καθημερινότητα μας. Ώρα ν’ απαλλαχτούμε απ’ αυτές, έστω κι αν χρειαστεί απλώς να τις αλλάξουμε για λίγο. Σκοπός είναι να πέσουν, κι από κάτω να φανεί η κόκκινη ακτινογραφία του οργανισμού μας.

Αυτή ακριβώς είναι η πρόκληση στην ανθρώπινη διάσταση του έργου. Η παρουσίαση της σκοτεινής μας αλήθειας πέρα από την επιδερμική προσέγγιση των προβλημάτων που φιλοξενούμε στα μαξιλάρια μας τις νύχτες.

Οι ήρωες δεν στερούνται φιλοσοφίας. Το αντίθετο. Ζουν ένα πλήρες παρόν, έντονο και γεμάτο. Το ίδιο παρόν, αποτελεί τη φυλακή τους, με δεσμοφύλακα τις αυταπάτες τους. Και οι ηθοποιοί; Άνθρωποι κι αυτοί, διαπραγματεύονται με τον πόνο, τη σκληρότητα, τον εγκλωβισμό… χαϊδεύοντας απαλά τα ακροδάχτυλα του αυτοσαρκασμού και χαμογελάνε πονηρά αλλά με νόημα……  Σκίτσα είμαστε, σε μαύρο φόντο…..

Πρωταγωνιστούν: Ευθύμης Μπαλαγιάννης, Γιώργος Χουλιάρας, Χρυσανθή Γεωργιάδου, Θανάσης Μπριάνας, Μυρτώ Λοντόρφου.