“Η ζωή είναι μία διαρκής πάλη ανάμεσα στον πόνο και τη χαρά, τη ματαιότητα και την ελπίδα, το «χάσιμο» και την ανασύνταξη, τις βουτιές στα σκοτάδια και την ανάγκη για φως.

Η δημιουργία αυτού του δίσκου ήταν για μένα μια διετής διαδρομή γεμάτη μοναχικά ταξίδια στο Λονδίνο, βόλτες στη βροχή, γκρίζα ταξίδια με το τρένο μέχρι το στούντιο, άγρυπνες νύχτες που πέρασα μόνη μου τρώγοντας πατάτες τηγανιτές σε δωμάτια ξενοδοχείων, χαλασμένες σχέσεις, λάθη ξανά και ξανά. Αλλά σε όλη τη διάρκειά της, έβαζα κάτω την ψυχή μου, συναντούσα απ’ την αρχή τον εαυτό μου και μετέφραζα όλα όσα ζούσα ή ένιωθα σε μουσικές και σε στίχους. Σε αυτό που – θεωρώ και ελπίζω – να είναι η τέχνη μου. Η διαδρομή, χαοτική. Αλλά όμορφη. Έτσι κι αλλιώς τι άλλο μπορεί να είναι η ζωή παρά ένα όμορφο χάος…”

– Α​ngelika Dusk

H ​​Angelika Dusk παρουσιάζει τον Φεβρουάριο του 2018 τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο ​​«Beautiful Mess» σε συνεργασία με τον βραβευμένο παραγωγό, ενορχηστρωτή, τραγουδοποιό ​​Rupert Christie (U2, Green Day, Coldplay, Lou Reed, Echo & The Bunnymen, Rebecca Ferguson, “Mamma Mia”).

3 χρόνια μετά το πρώτο της album ​”​Marionette” (2015) και έχοντας περάσει μία περίοδο εσωτερικών αναζητήσεων και διεργασιών​ καθώς ​​​και αμέτρητες ώρες στο studio με τους συνεργάτες της, επιστρέφει με μια νέα δουλειά, πιο ώριμη και πιο δυναμική με σαφείς τις rock επιρροές της. ​Από το “Beautiful Mess” ήδη έχουν ξεχωρίσει το ρυθμικό​​ “Drown Out the Light” ​και το τρυφερό ​​“Every Kiss” ενώ μόλις πριν λίγες ημέρες παρουσίασε το “Gold”.

Beautiful Mess“: Η Angelika Dusk αναζητά την ομορφιά μέσα στις αντιθέσεις και μας προσκαλεί να τη βρούμε μαζί ψάχνοντας και στα πιο απροσδόκητα σημεία… Γιατί η ομορφιά βρίσκεται ​ακόμη και στο χάος!

Συντελεστές:

Όλα τραγούδια είναι της Angelika Dusk και του Rupert Christie.

Με τον Jonny Lattimer στα Catfight, Ya Like It, Drown Out The Light, Wake Up, Bad Habit και Eternal. Με τον Ryan Laubscher στα Sadness, Every Kiss και Eternal. Με τον Jolyon Thomas στο Gold.

Φωνή: Angelika Dusk
Drums: Jim Bosinakos
Keyboards: George Kourelis
Μπάσο: Petros Vasiliadis
Κιθάρες: Fotis Vayenas

Παραγωγή/μίξη: Rupert Christie

Ηχογραφήθηκε στα Black Rock Studios, Σαντορίνη | Miloco Studios – The Pool, London, UK | State of the Ark Studios, London, UK

Mastered at Metropolis Studios, London, UK

Info:

Το άλμπουμ μπορείτε να το βρείτε στα παρακάτω:

iTunes
Spotify
Googleplay
Deezer
Napster

#MyBeautifulMess

Κυκλοφορεί σε LTD EDITION RED VINYL

Official website: angelikadusk.com