Το Σάββατο 18 Απριλίου 2015, η ομάδα Be Uncesored παρουσιάζει στο Club Division, τον I-F από την Ολλανδία ,για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, σε μια καταιγιστική βραδιά house, electro, disco και techno. Μουσικά, θα πλαισιωθεί από τους resident Djs της ομάδας Be Uncensored, KBLS, Rhyleb, Hearthink, αλλά και τον ITPDWIP της Remote Influence Records.

O I-F είναι ο πολύπειρος DJ και παραγωγός από τη Χάγη που φτιάχνει, παίζει, εξαπολύει και ορίζει αμέτρητους ηλεκτρονικούς ήχους από τις αρχές της δεκαετίας του 90, όταν και πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή. Ο ιθύνων νους του ραδιοφωνικού σταθμού Intergalactic FM και των δισκογραφικών εταιρειών Viewlexx και Murdercapital, είναι ο δημιουργός του καλύτερου electro κομματιού, πιθανώς όλων των εποχών. Από Italo Disco σε Acid κι από Techno σε Electro, ο I-F παίζει τα πάντα.

Το “Space Invaders Are Smoking Grass” όρισε την electro μουσική, ενώ η μιξαρισμένη συλλογή “Mixed up in the Hague” έχει μείνει στην ιστορία ως μια από τις πιο εκλεπτυσμένες, όλων των εποχών. Σαν label boss των Viewlexx και Murdercapital, ορίζει τις τάσεις της Techno με μια μοναδική αισθητική. Από το 2002 όταν και ίδρυσε το Cybernetic Broadcasting System που μετέπειτα ονομάστηκε Intergalactic FM, εκπέμπει παγκοσμίως “μουσική για τρελούς”, όπως αρέσκονται να λένε. Old school, new school, synth obscurities, σκοτεινή disco, soundtracks ταινιών τρόμου και οτιδήποτε άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί. Οι μουσικές του αναφορές είναι απαράμιλλες. Στα DJ sets του ξεχωρίζει κανείς την πλοκή, το χάρισμα και την σύνδεσή του με τις δυναμικές που αναπτύσσει το κάθε dancefloor. Απρόβλεπτος και άνετος ώστε να παίρνει ρίσκα, το πάθος του για τον ήχο έιναι ατόφιο. Αυτή η αγάπη του ξεχωρίζει πάντοτε στα sets που παίζει σε όλο τον κόσμο και πράγματι, o I-F είναι εκπληκτικός jockey 

H ομάδα Be Uncensored ιδρύθηκε το 2012 και έκτοτε έχει διοργανώσει πάνω από 20 parties με καλεσμένους καλλιτέχνες παγκόσμιου βεληνεκούς σε σκοτεινά υπόγεια, εγκαταλελειμμένες βιοτεχνίες, εκθεσιακούς χώρους αλλά και clubs.