Δύο από τα πιο αγαπημένα μέλη των Ojos de Brujo, ο Dj Panko και ο Max Wright, έρχονται ξανά να πλαισιώσουν το πιο δημιουργικό party/event της πόλης, που θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου στο Στάβλο στο Θησείο.

Με φωτογραφία, comic, γραφιστική, ζωγραφική, κολάζ, κατασκευές, videoart και animation από τους επίδοξους καλλιτέχνες του bcreative και με dj Panko στα πλατώ με scratch σε βινύλια και cd σε ένα από τα πιο εμπνευσμένα DJ set στο χώρο της World music, αυτό το party θα είναι σίγουρα απ’ τα καλύτερα.

Ο Dj Panko θα μας δώσει ακυκλοφόρητες μίξεις των Ojos de Brujo, έως progressive flamenco, salsa, funk και breakbeat φυσικά από τον μοναδικό Max Wright.

Το ανοιχτό δημιουργικό κάλεσμα bCREATIVE του περιοδικού ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ περιλαμβάνει videoart, animation, φωτογραφία, κόμικς, ζωγραφική, εικονογράφηση, γραφιστική, σκίτσο, κατασκευές, graffiti και μπορεί να πάρει  μέρος οποιοσδήποτε στέλνοντας τα έργα του στο [email protected] ή επικοινωνώντας με το περιοδικό Υποβρύχιο στο 210-2131127. Απευθύνεται κυρίως σε νέους δημιουργούς.