Το περιοδικό Υποβρύχιο συνεχίζει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες και αυτό το μήνα μας φέρνει ακόμα ένα ενδιαφέρον bCreative, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στο Στάβλο στο Θησείο.

Πρόκειται για το πιο δημιουργικό party-event της πόλης, που έχει σκοπό να ανακαλύπτει και να αποκαλύπτει κάθε μήνα κρυμμένους νέους δημιουργούς!

Φωτογραφία, comic, γραφιστική, ζωγραφική, κολάζ, κατασκευές, videoart και animation, συνοδευόμενα από ρυθμικούς ήχους, είναι ό,τι καλύτερο και δημιουργικό έχουμε να κάνουμε το πρώτο Σάββατο του Οκτώβρη.

Τη μουσική αναλαμβάνουν οι Imam Baildi με ένα dj set σε ένα άκρως χορευτικό balkan, hip hop, flamenco, samba set με live κρουστά και ο dj Alex Afanas, με τις καλύτερες groovy μουσικές worldaround!

Το ανοιχτό δημιουργικό κάλεσμα bCREATIVE του περιοδικού ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ περιλαμβάνει videoart, animation, φωτογραφία, κόμικς, ζωγραφική, εικονογράφηση, γραφιστική, σκίτσο, κατασκευές, graffiti και μπορεί να πάρει  μέρος οποιοσδήποτε στέλνοντας τα έργα του στο [email protected] ή επικοινωνώντας με το περιοδικό Υποβρύχιο στο 210-2131127. Απευθύνεται κυρίως σε νέους δημιουργούς.