Οι Bazooka δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2008 στο Βόλο και έκτοτε έχουν ως βάση τους την Αθήνα.

Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single “Shame Take My Brain/Ravening Trip” (Inch Allah Records) το 2011, ενώ το 2012 συνεργάστηκαν για πρώτη φορά με την Αμερικάνικη Slovenly Recordings για την κυκλοφορία του EP “Ι Want To Fuck All The Girls In My School”. Το 2013 κυκλοφόρησε το ομώνυμο ντεμπούτο album τους και ακολούθησαν το single “Δεμένος Στο Κρεββάτι Σου” (Sound Effect Records, 2015) και το δεύτερο album τους “Άχρηστη Γενιά” (Slovenly, 2016). Έχουν πραγματοποιήσει μια μεγάλη περιοδεία στην Αμερική, ενώ ταυτόχρονα έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από 10 Ευρωπαϊκές περιοδείες.

Στην καινούρια τους δουλειά οι Bazooka διευρύνουν ακόμα περισσότερο τους μουσικούς τους ορίζοντες, χωρίς να χάνουν ούτε στιγμή την δύναμη και την ορμητικότητα του ήχου τους, ενώ για ακόμα μια φορά επιστρέφουν στις ρίζες τους δίνοντας έμφαση στον Ελληνικό στίχο.

Το EP “Ζούγκλα” θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2017 από την Inner Ear.

Μετά την κυκλοφορία του “FREAKTOWN”, καλοκαιρινές συναυλίες και ένα mini-tour σε Βαλκάνια και Ελλάδα, οι A Victim Of Society έρχονται για την πρώτη δικιά τους συναυλία στο Gagarin, σε ένα double-bill με τους Bazooka. Η πορεία με στάσεις τα Fake Friends, You’re gonna hate me, Enough Said και FREAKTOWN, καταλήγει σε νέους δρόμους όπου πιο οργανικά θα εξερευνήσουν το psych, χωρίς να αφήσουν πίσω την ηλεκτρονική μουσική αλλά και το garage. Αυτή η συναυλία θα είναι η πρώτη για την καινούργια μουσική σελίδα τους και θα είναι διαφορετική από ό,τι προηγούμενο έχουν κάνει.

Links:

https://www.facebook.com/bazookagreece
https://www.facebook.com/avictimofsociety/