Βιβλία για όλα τα γούστα από 1 ευρώ από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.

Ο Πολυχώρο Μεταίχμιο μας περιμένει με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους σε τιμές έκπληξη!
Βιβλία για όλα τα γούστα από 1 €!

Από την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016, σας περιμένουμε στον Πολυχώρο Μεταίχμιο με μοναδικές προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους: λογοτεχνικά έργα καταξιωμένων συγγραφέων, δοκίμια που πραγματεύονται ζητήματα πιο επίκαιρα από ποτέ, παιδικές σειρές με όλους τους αγαπημένους ήρωες των μικρών μας φίλων και πολλά ακόμα βιβλία για όλα τα γούστα, σε τιμές έκπληξη από 1 €.

Οι αναγνώστες μας θα βρουν σε μοναδικές τιμές έργα πολυβραβευμένων σύγχρονων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, ενώ οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους. Οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν σε πολύ χαμηλή τιμή ενδιαφέροντα δοκίμια, διεισδυτικές μελέτες και εύστοχες αναλύσεις για μια πληθώρα επίκαιρων ζητημάτων. Μεγάλες προσφορές περιμένουν και τους μικρούς μας φίλους, από μια ευρεία γκάμα τίτλων που περιλαμβάνει ιστορίες με τους δημοφιλείς ήρωες της Disney, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων και πολλά ακόμα έργα αγαπημένων συγγραφέων των παιδιών.

Από τις 24 Φεβρουαρίου στις προθήκες του Πολυχώρου μας θα βρείτε επίσης έντεκα πακέτα pocket, έντεκα μοναδικούς συνδυασμούς των αγαπημένων σας pocket στην απίθανη τιμή των 9,90 €. Δυο δυο στην τσέπη σας.

Επισκεφθείτε τον Πολυχώρο Μεταίχμιο, ενημερωθείτε για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του χώρου, ξεφυλλίστε τις νέες μας εκδόσεις και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας. Όσοι είστε γονείς, ελάτε με τα παιδιά σας το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου για να παρακολουθήσουν την εκδήλωσή μας με ήρωα τον μικρό δεινόσαυρο Σαυρή, όσο εσείς κάνετε τις αγορές σα