Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων λειτουργίας του Παιδικού Χωριού Βάρης, διοργανώνουν φέτος «Γιορτινό Bazaar» και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να το επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στον Χριστουγεννιάτικο κόσμο των δώρων!

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων λειτουργίας του Παιδικού Χωριού Βάρης διοργανώνουν φέτος «Γιορτινό Bazaar» και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να το επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στον Χριστουγεννιάτικο κόσμο των δώρων!


Οι επισκέπτες του Bazaar θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους και να διαλέξουν παιχνίδια, βιβλία για όλες τις ηλικίες, κάρτες, γούρια, Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και πολλά ενδιαφέροντα και χαριτωμένα δωράκια για τους ανθρώπους που αγαπούν.


Το bazaar θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό Συντάγματος από τις 19 Νοεμβρίου έως τις 24 Νοεμβρίου 2007 και θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 09:00 έως τις 21:00.


Τα έσοδα από την πρωτοβουλία αυτή θα βοηθήσουν το σύνολο των παιδιών που προστατεύονται από τα Παιδικά Χωριά SOS να ζήσουν τα δικά τους ξεχωριστά Χριστούγεννα και να εισπράξουν τα αισθήματα αγάπης όλων μας.


INFO
Aίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό Συντάγματος, από 19 έως 24 Νοεμβρίου 2007, από τις 09:00 έως τις 21:00.