Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης μας καλεί στο bazaar του Ελληνικού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου …

Θεάτρου την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012.

Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου (Ε.Κ.Δ.Ι.Θ.)
ΤΡΙΤΟ  B A Z A A R
Θεατρικού υλικού (και όχι μόνο…!)

Μετά την απήχηση των δύο τελευταίων bazaar, το Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου διοργανώνει και φέτος bazaar θεατρικού υλικού απ’ όλο τον κόσμο από το σπάνιο αρχείο του και από προσφορές των μελών και των φίλων του. Στο Bazaar θα διατίθενται σε συμβολικές τιμές (ξεκινώντας από 0,50€), θεατρικά προγράμματα, αφίσες και από διάφορες χώρες του κόσμου, ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά και βιβλία, και πολλά ιδιαίτερα και σπάνια θεατρικά αντικείμενα με σκοπό τα έσοδα να κάνουν δυνατή την επιβίωση του Ε.Κ.Δ.Ι.Θ.

Εάν ενδιαφέρεστε να προσφέρετε υλικό για το bazaar (προγράμματα, αφίσες, θεατρικά αντικείμενα, μάσκες) ή να βοηθήσετε εθελοντικά, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Ε.Κ.Δ.Ι.Θ. στο 210 3303149 (Δευτέρα έως Παρασκευή 13.00-16.30) ή στο office@hellastheatre.gr

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και τα εγκαίνια της δανειστικής βιβλιοθήκης του Ελληνικού Κέντρου της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου UNIMA-Ελλάς (ώρα 12:30).

Το Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθέατρου, UNIMA-ΕΛΛΑΣ  προσκαλεί, με χαρά, όλους όσοι ενδιαφέρονται, στα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης του στο φουαγιέ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Η Βιβλιοθήκη είναι δανειστική και περιλαμβάνει ελληνικά και ξένα βιβλία, περιοδικά και οπτικό υλικό ειδικά για το κουκλοθέατρο και βρίσκεται στη διάθεση ερευνητών, φοιτητών, καλλιτεχνών αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου για την τέχνη της θεατρικής κούκλας.

Η βιβλιοθήκη του Ελληνικού Κέντρου της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθέατρου (UNIMA Ελλάς) που στεγάζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, φιλοδοξεί να λειτουργήσει προσθετικά με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις-  παραστάσεις κάθε Κυριακή πρωί από όλους τους θιάσους, μέλη του κέντρου, και επιμορφωτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και φίλους του κουκλοθέατρου- που το Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθέατρου πραγματοποιεί στο IMK.

Το Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθέατρου UNIMA-Ελλάς, με τις πολλαπλές δράσεις των μελών του θέλει να προσφέρει σε παιδιά και μεγάλους τη δυνατότητα να εμβαθύνουν στην τέχνη της κούκλας… τόσο θεωρητικά, όσο και πρακτικά.

Πληροφορίες:
Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθέατρου (Unima Hellas)
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, Τηλ. 211 8009240
Ώρες λειτουργίας γραμματείας: Τρίτη 11.00-13.00 και Πέμπτη 17.00-20.00