Ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης Βασίλης Τσαμπρόπουλος επισκέπτεται το κατάστημα Public της πλατείας Συντάγματος, για να παρουσιάσει ζωντανά την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο The Promise που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος είναι μια πολύπλευρη μουσική προσωπικότητα, που κινείται με μοναδική άνεση στα μονοπάτια της κλασικής μουσικής, ενώ ταυτόχρονα υπηρετεί με μοναδικό τρόπο και το χώρο της τζαζ και του αυτοσχεδιασμού. Οι Times του Λονδίνου τον έχουν κατατάξει στους μουσικούς που ερμηνεύουν εξίσου καλά κλασική και τζαζ μουσική. Παράλληλα, διακρίνεται και στο χώρο της σύνθεσης καθώς το βιογραφικό του περιλαμβάνει συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Ο πολυτάλαντος έλληνας πιανίστας, έχει ήδη διανύσει μια μεγάλη τροχιά στη δισκογραφία της περίφημης ECM -από την μετα-Bill Evans τζαζ με τον Arild Andersen, μέχρι την εξερεύνηση της μουσικής του Gurdjieff με την Anja Lechner-. Στο τελευταία του δουλειά «The Promise» ο έλληνας καλλιτέχνης παίζει σόλο πιάνο τις δικές του συνθέσεις, και όπως ο ίδιος υπογραμμίζει, αυτή είναι η πιο προσωπική του δουλειά.

Το Τhe Promise παρουσιάζεται ζωντανά από τον καλλιτέχνη στην Ευρώπη με μια περιοδεία του ξεκινά τον Απρίλιο του 2009.