Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα δώσει, έχοντας για ακόμη μια φορά μαζί του την Τάνια Κικίδη, μια συναυλία στην Ερμούπολη Σύρου την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012, στις 21.15.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Τάνια Κικίδη θα δώσουν μια συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Σύρος Πολιτισμός 2012.

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο δυνατές συγκινήσεις, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με τους εξαίρετους μουσικούς του είναι εδώ για να ζωντανέψει την βραδιά μας και να ηλεκτρίσει τη διάθεση μας!!!

Τραγούδια που αγάπησε και αγαπήσαμε, τραγούδια που μας ταξίδεψαν, που δεν έχουν χαθεί στο χρόνο, παρέα με τον δυναμισμό του Βασίλη συνθέτουν ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα. Πιο επίκαιρος από ποτέ… βρίσκει την αλήθεια μέσα στα τραγούδια… ντύνει τις σκέψεις μας… δίνει ρυθμό στις ανησυχίες και μας παρασύρει σε μουσικές διαδηλώσεις που κανείς δεν πρέπει να λείψει… Μαζί του η δυναμική παρουσία της Τάνιας Κικίδη, που ενώνει «Δύση και Ανατολή» με την κρυστάλλινη φωνή της και φωνάζουν μαζί «Πόσο μου λείπεις…».

Όσο οι «σωτήρες»  παίζουν το δικό τους παιχνίδι για τις δικέςμας ζωές εμείς δηλώνουμε παρών… στέλνουμε τα δικά μας χαιρετίσματα… κρατάμε τηνουσία… ονειρευόμαστε και δηλώνουμε με βεβαιότητα πως το παιχνίδι παίζεται ακόμα!!!!

Αντρέας Αποστόλου – πιάνο
Βαγγέλης Πατεράκης – μπάσο
Στέφανος Δημητρίου – drums
Γιάννης Αυγέρης – φωνητικά / κιθάρα
Meri Brozi – φωνητικά / βιολί
Γιάννης Δίπλας – φωτισμός
Μίμης Βασιλείου – φωτισμός
Λυσιέν Κλήμης – ήχος stage
Αλέκος Μπίτος – ήχος
Ενορχήστρωση : Αντρέας Αποστόλου

Οργάνωση Παραγωγής : STRAY MUSIC

Support group: οι συριανοί Contra Limit (http://www.myspace.com/contralimit)