Παλιοί γνώριμοι μεταξύ τους, με σταθερή παρουσία στις μουσικές σκηνές της χώρας και κυρίως με συνέπεια απέναντι στο Blues και τα παρακλάδια του, ήρθε η ώρα να μοιραστούν τη σκηνή για μια συναυλία βγαλμένη απ’ τα παλιά. Αυθεντικοί ζόρικοι ήχοι και ρυθμοί με την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι. Ραντεβού στις 21 του Μάρτη λοιπόν, στη σκηνή του KΟΤΕΣ xBooze, κόντρα στη νωθρότητα και τον διεκπεραιωτικό χαρακτήρα των καιρών μας.

Bag of Nails

Οι Bag of Nails είναι μια ψυχεδελική μπλουζ ροκ μπάντα με έδρα την Αθήνα. Πρόκειται για ένα δυναμικό τρίο, με έμφαση στον αυτοσχεδιαστικό χαρακτήρα του ροκ των 60’s και 70’s και του ηλεκτρικού μπλουζ. Το συγκρότημα ξεκινάει την πορεία του το 2015 και κυκλοφορεί το πρώτο του demo το 2016. Από τότε μέχρι σήμερα πραγματοποιεί μια σειρά από Live εμφανίσεις με high-lights τόσο τις συναυλίες σε Six Dogs, Υπόγειο (Θεσσαλονίκη) όσο και τη συμμετοχή σε διάφορα φεστιβάλ ( B-Fest ,Hard as a Rock Fest, Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας). Παράλληλα δίνει διάφορες συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα της χώρας (1055 RockFM, Στο Κόκκινο) με αποκορύφωμα το Live Session στην ΕΡΤ (Ροκ Συναναστροφές) το 2017. Το καλοκαίρι του 2018, οι Bag of Nails έλαβαν μέρος και απέσπασαν το πρώτο βραβείο στο Battle of the Bands στα πλαίσια του sum-mERTime. Στις 22 Φεβρουαρίου του 2019 άνοιξαν τη συναυλία των θρυλικών Martin Turner’s Wishbone Ash στο Κύτταρο και απέσπασαν εκπληκτικές κριτικές. Το πρώτο τους LP «The Wolf Inside Me» κυκλοφόρησε επισήμως από τη Nasoni Records (Berlin, DE), το Δεκέμβρη του 2019.

Συντελεστές:
Πάνος Κατσικογιάννης – κιθάρα/φωνή
Γιώργος Αντωνιάδης – μπάσο/φωνητικά
Άγης Γκρίτζιος – τύμπανα/κρουστά

Small Blues Trap

Μετά από 15 χρόνια παρουσίας στις μουσικές σκηνές της Ελλάδας, οι Small Blues Trap παρουσιάζουν στα live τους ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει δικά τους τραγούδια που έχουν καταγραφεί δισκογραφικά στα albums “Our Trap”(2005), “Crossroad Ritual”(2006),”Red Snakes & Cave Bats”(2010),”The Longest Road I Know”(2013) και “Time Tricks”(2015) έχοντας λάβει ενθαρρυντικά σχόλια τόσο απ’ τον εγχώριο όσο κι απ’ το διεθνή μουσικό τύπο, καθώς και τις ιδιαίτερες διασκευές τους σε τραγούδια των Muddy Waters, Albert King, Howlin’ Wolf, Memphis Minnie, Buddy Guy, John Mayall, Eddie Taylor, Chuck Willis, J.J.Cale, Jimi Hendrix, The Doors, Nick Gravenites, Tom Waits κ.α., τα οποία στοιχειώνουν πάντα το συναυλιακό τους σταυροδρόμι. Αναμιγνύοντας το πάθος τους για τα blues – που είναι και το πρωτογενές υλικό των συνθέσεών τους – με στοιχεία από άλλα μουσικά ιδιώματα, οι Small Blues Trap έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν εξαιρετικά προσωπικό ήχο που είναι αναγνωρίσιμος και μοναδικός!

Συντελεστές:
Παύλος Καραπιπέρης – φυσαρμόνικα/φωνή
Παναγιώτης Δάρας – κιθάρα
Λευτέρης Μπέσιος – μπάσο
Νίκος Κωνσταντίνου – τύμπανα