Ο Mike Tweddle του Temple Theatre ξεκινά τη νέα του ομάδα BE Theatre στην Αθήνα μέσα από την πρώτη παρουσίαση της παραγωγής που ετοιμάζει. Η ομάδα δουλεύει τις τελευταίες δυο εβδομάδες στον κινητήρας Studio και περιμένει με χαρά τις εποικοδομητικές σας ιδέες και τη γνώμη του κοινού, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου.

Το BE Theatre είναι μια ομάδα που έχει σαν βάση της το Birmigham και έχει σκοπό τη δημιουργία θεατρικών παραγωγών που λειτουργούν σαν σταυροδρόμια οπού συναντούνται οι άνθρωποι πέρα απο τα όρια της γλώσσας και των πολιτισμών.

Το Babakas μιλαέι για μια ομάδα ανθρώπων που ψάχνουν τους πατεράδες τους.Κάνουν ότι μπορούν για να επαναφέρουν την παρουσία τους ακόμη κι αν αυτό διαρκέσει μια στιγμή.Είναι ένα έργο  που εξερευνά τα όρια της μνήμης,τη δύναμη της φαντασίας και την αντοχή των οικογενειακών δεσμών μεσα από τις κοινές,αντίθετες,συνδυαστικές ή παράλληλες εμπειρίες αυτών των ανθρώπων.

Ο Mike Tweddle σπούδασε στην σχολή του Jacques Lecoq στο Παρίσι. Είναι καλλιτεχνικός διευθυντής της διεθνούς ανερχόμενης ομάδας Temple Theatre, με έδρα το Λονδίνο .Έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις : Out of Chaos, μια παράσταση που πήρε το πρώτο βραβείο στο Bilbao Act Festival και το Βραβείο Κοινού στο 100º Φεστιβαλ Βερολίνου ενώ παρουσιάστηκε σε πέντε διαφορετικές χώρες.Επίσης έχει σκηνοθετήσει την ομάδα Jumbled theatre για το έργο Oh My Green Soap Box που κέρδισε το πρωτο βραβείο στο 100º Φεστιβάλ Βερολίνου.