Περίπου τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, η Γιώτα Νέγκα «ντύνει» με την ιδιαίτερη χροιά της και το μοναδικό της πάθος δέκα ξεχωριστά ακούσματα, που διαπραγματεύονται το «μαζί» και το «χωρίς», τη χαρά και τη λύπη, με την υπογραφή του πιο καταξιωμένου στιχουργού της γενιάς του, του Νίκου Μωραΐτη και του ταλαντούχου συνθέτη Νίκου Μερτζάνου.

Η δημιουργική συνύπαρξη των τριών αγαπήθηκε από το κοινό πριν ακόμα κυκλοφορήσει το album, καθώς ξεδιπλώθηκε μέσα από τέσσερα επιτυχημένα singles, που παρουσιάστηκαν στις live εμφανίσεις της Γιώτας Νέγκα και ξεχώρισαν στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Η αρχή έγινε με το «Οξυγόνο», το περσινό καλοκαίρι, που από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του έγινε το «έντεχνο» τραγούδι με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις καθημερινά και απέκτησε διεθνές remix, από το ντουέτο παραγωγών Dreamers Inc & ThroDef. Η συνέχεια δόθηκε με την μπαλάντα «Βρες Mου Έναν Άλλο», η οποία μπήκε αμέσως στη λίστα με τα «κλασσικά» αγαπημένα και το καλοκαιρινό μετα-νησιώτικο «Δυο Νησιά». Το πιο πρόσφατο single είναι το δυνατό ζεϊμπέκικο «Διάρκεια Μιας Ζωής», που καταγράφει διαρκώς ανοδική πορεία στο airplay chart.

Δέκα τραγούδια, μεστά και δυναμικά, γεμάτα ψυχή και τρυφερότητα, δίνουν σε όλους μας το πιο μελωδικό σύνθημα της χρονιάς…
«Αυτό Που Θέλεις Στη Ζωή Το Καταφέρνεις»!

TRACKLIST

1. Βρες Μoυ Έναν Άλλο
2. Διάρκεια Μιας Ζωής
3. Κάτι Απογεύματα
4. Πανοπλία
5. Κυνηγημένοι
6. Οξυγόνο
7. Δυο Νησιά
8. Σε Λάθος Μάτια
9. Σκουριά
10. Απελπισμένα