Οι συντελεστές της παράστασης, με εξέχουσα καλλιτεχνική πορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, Νίκος Κατής, Κωνσταντίνος Παγιάτης, Wendy Gibbins, Kenny MacLellan, αποτελούν εχέγγυο για την υψηλή ποιότητα του θεάματος. Το κοινό αξίζει να ακούσει και να απολαύσει τις φωνές των νέων καλλιτεχνών, που ερμηνεύουν τα τραγούδια με ξεχωριστό και συγκλονιστικό τρόπο.

Το νέο μιούζικαλ «Awakening» που μιλάει για το σήμερα, με πρόζα, τραγούδι, χορό, συναίσθημα, φαντασία, φινέτσα και κέφι, σκηνοθετεί ο καλλιτεχνικός διευθυντής του NYAS Νίκος Κατής, ο οποίος φέρνει στην Ελλάδα την εμπειρία του για το θέατρο μέσα από την πολυετή καριέρα του στο εξωτερικό (ΗΠΑ, Αγγλία κ.λπ.).

Συντελεστές:

ΚΕΙΜΕΝΑ: New York Acting Studio
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νίκος Κατής
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κωνσταντίνος Παγιάτης
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Wendy Gibbins
ΣΚΗΝΙΚΑ – ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Kenny MacLellan
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΩΝ: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου
Βοηθός σκηνοθέτη: Δώρα Τσάνγκα
Βοηθός σκηνογράφου: Έλενα Μπούγου
Βοηθός ενδυματολόγου: Άννα Ξυλά

ΠΑΙΖΟΥΝ, ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ, ΧΟΡΕΥΟΥΝ (αλφαβητική σειρά):

Θωμάς-Ernesto Γερούλης, Μάρω Γκόρτσου, Φίλιππος Δημητρίου, Ναντίνα Εσκιτζοπούλου, Λίνα Καραχάλιου, Νίκος Καρυδόπουλος, Άριελ Κράρουπ, Φωτεινή Λευκοπούλου, Κωνσταντίνος-Ραφαήλ Μακρής, Εμμανουέλα Μπαριτάκη, Πέννυ Παπαδοπούλου, Λητώ Παρασκευοπούλου, Δανάη Πετροπούλου, Δανάη Πολίτη, Στέφανος Schultz, Lew Simboura, Δήμητρα Συλλούρη, Αμαλία Τζίτζη, Ανδριάνα Ψύλλου.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: New York Acting Studio