Η μεγαλύτερη γιορτή της κωμωδίας έρχεται στη Θεσσαλονίκη!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του στην Αθήνα το Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας του Θεάτρου Άβατον μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη και στο Θέατρο Σοφούλη από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου 2016.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα φεστιβάλ κωμωδίας πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη φιλοξενώντας παραστάσεις stand up comedy, κωμικού αυτοσχεδιασμού και θεάτρου.

Συγκεκριμένα: 4 Μέρες, 10 παραστάσεις, περισσότεροι από 20 κωμικοί από Ελλάδα και Εξωτερικό συγκεντρώνονται σε 1 θέατρο με μοναδικό στόχο το γέλιο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τρίτη 14/6:

19:30: Αριστοτέλης Ρήγας/Musicomedy

Μετά από μια sold out σεζόν στην Αθήνα και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα ο Αριστοτέλης Ρήγας παρουσιάζει το πάντρεμα της μουσικής με την κωμωδία μέσα από διασκευές, καμένα λογοπαίγνια και όλο το βασίλειο των ψαριών!

Προπώληση 7 ευρώ / Ταμείο 8 ευρώ

21:30: ΚΩΜΙΚΟ ΜΠΟΥΜ / Greatest Hits

Με αφορμή τα 5 χρόνια από τότε που ξεκινήσανε ως Κάψε το Σενάριο η ομάδα του Κωμικού ΜΠΟΥΜ γιορτάζει και παρουσιάζει ένα επετειακό show με αγαπημένες επιτυχίες, special guests και πολλές εκπλήξεις. Γιορτάστε μαζί τους τον κωμικό αυτοσχεδιασμό σε ένα show χωρίς σενάριο, χωρίς κανόνες και χωρίς ντροπή! Συμμετέχουν: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Προπώληση 8 ευρώ / Ταμείο 10 ευρώ

Τετάρτη 15/6:

19:30: Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Κρήτος / Friends Manifest

Μετά από 2 επιτυχημένες σεζόν στην Αθήνα το Friends Manifest έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Το υπέρτατο bromance εξερευνά τα συναισθήματα που απαρτίζουν μία δυνατή φιλία και κάνει το κοινό να ρεμβάζει ανάμεσα σε δυνατά γέλια και δυνατή συγκίνηση.

Προπώληση 7 ευρώ / Ταμείο 8 ευρώ

21:30: Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης – Double Bill

Δύο από τους καλύτερους stand up comedian της Ελλάδας με πάνω από 500 παραστάσεις στο ενεργητικό τους παρουσιάζουν ένα από τα καλύτερα double bill του χειμώνα και υπόσχονται ένα διαφορετικό stand up comedy show απ’ότι έχετε συνηθίσει!

Προπώληση 8 ευρώ / Ταμείο 10 ευρώ

Πέμπτη 16/6:

19:30: MAIEYTΗΡΙΟ/ KwmicShow

Η αφρόκρεμα των κωμικών του Comedy Club της Θεσσαλονίκης μεταφέρεται σε ένα θέατρο που μπορεί να χωρέσει το συνεχώς αυξανόμενο φανατικό της κοινό και παρουσιάζει μια all star πεντάδα στα καλύτερά της. Συμμετέχουν: MC Ανατολίτης Στέλιος, Giuseppe Vieri Βασίλης Κατέρης, Νικόλαος Λουκάς, Αλίκη Τσακούμη, Βαγγέλης Μουλαράς.

Προπώληση 7 ευρώ / Ταμείο 8 ευρώ

21:30: Matt Kirshen / Live in Greece

Ο διεθνούς φήμης Άγγλος φαινόμενο που έχει παίξει σε πάνω από 15 χώρες και έχει εμφανιστεί στο Last Comic Standing, στο Comedy Central και στον Jimmy Fallon έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και παρουσιάζει έναν από τους πιο έξυπνα αστείους κωμικούς μονολόγους.

Προπώληση 8 ευρώ / Ταμείο 10 ευρώ

Παρασκευή 17/6:

19:30: Felizol Improv Comedy

H μόνη ομάδα στη Θεσσαλονίκη που ασχολείται με την Αυτοσχεδιαστική Κωμωδία «υπακούει» στις τρελές ιδέες του κοινού, το οποίο δίνει τις «πρώτες ύλες» για να χτιστεί η εκάστοτε παράσταση. Το αποτέλεσμα είναι πάντα απρόβλεπτο και διαφορετικό και σίγουρα ιδιαίτερα αστείο! Οι Felizol είναι: Στέλιος Ανατολίτης, Παναγιώτης Κούδας, Αλέξανδρος Χαριζάνης, Ειρήνη Ξυγκάκη.

Προπώληση 7 ευρώ / Ταμείο 8 ευρώ

21:30: Αντρέας Πασπάτης και Ήρα Κατσούδα / Ο καθένας τα δικά του

Το ντουέτο έκπληξη που ενθουσίασε την Αθήνα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και διασκέδασε την Θεσσαλονίκη στο Αθήναιον παρουσιάζει για τελευταία φορά φέτος μια από τις καλύτερες παραστάσεις του φετινού χειμώνα.

Προπώληση 8 ευρώ / Ταμείο 10 ευρώ