Το Mad παρουσιάζει σε avant premiere το πολυαναμενόμενο Inglourious Basterds, σε σκηνοθεσία του μοναδικού Κουέντιν Ταραντίνο, τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στο Σινέ Παρί.
Πρόκειται για ένα χορογραφημένο spaghetti western του 21ου αιώνα! Μια αδρεναλινική ταινία με πρωταγωνιστή τον αγνώριστο Μπραντ Πιτ σε ρόλο Εξολοθρευτή Ναζί, όπως μονάχα ο ασύγκριτος και παρανοϊκά εμπνευσμένος σκηνοθέτης-ενορχηστρωτής Κουέντιν Ταραντίνο θα μπορούσε να το οραματιστεί.

Η ταίνια είναι το remake της ταινίας του 1978 Inglorious Bastards του Έντζο Καστελάρι (ο οποίος κάνει κι ένα cameo στην ταινία) στο οποίο από τη στιγμή που το αναλαμβάνει ο Κουέντιν Ταραντίνο, είναι βέβαιο πως όχι μόνο δε θα μοιάζει και πολύ με το αρχικό φιλμ, αλλά μάλλον δε θα μοιάζει με τίποτα απ’ ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα, ιδίως όσον αφορά στον πόλεμο και την κινηματογραφική του αποτύπωση.

Μέσω του Mad TV, του Μad Radio 106,2 και του www.mad.tv «τρέχει» διαγωνισμός στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν CINE κενό και το ονοματεπώνυμό τους στο 54110 (χρέωση €1,19 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις.

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 20 Αυγούστου.