Στις 3 Μαΐου 2015, το ντουέτο των AUN θα βρεθεί στη σκηνή του Death Disco για μια μοναδική παρουσίαση του επιβλητικού τους ήχου, σε μια εικονοπλαστική ηχητική εκτέλεση ενός μεγαλειώδους παραισθησιογόνου θορύβου. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Dead Gum και Ghone από την Αθήνα.

Οι AUN δημιουργήθηκαν στο Μόντρεαλ του Καναδά, το 2007 από τον Martin Dumais και την Julie Leblanc. Από τη δημιουργία του ως σήμερα, το καναδικό ντουέτο συγκεντρώνει στον σύνθετο, πολυσυλλεκτικό του ήχο ένα τεράστιο πλήθος επιρροών, αντανακλώντας το σύγχρονο ambient/drone ιδίωμα στο σύνολό του. Από τις εμμονικές synth drone αναπτύξεις ως τις αιθέριες κιθαριστικές αντηχήσεις, οι AUN παντρεύουν τους νοσταλγικούς ήχους των vintage synths και retro κρουστών με στρώματα επεξεργασμένων φωνητικών κι εγχόρδων, ανακαλύπτοντας στην τομή του proto-ambient αναχρονισμού και της σύγχρονης glitch/drone ηλεκτρονικής μουσικής μια νέα μουσική γλώσσα: έναν σύγχρονο Kosmische ήχο, όπου οι παλμικοί ηχητικοί κυματισμοί και οι καυστικοί αργόσυρτοι βόμβοι συνθέτουν μία ονειρική και επιβλητική κατάσταση, μία ψυχεδελική και ολοκληρωτική ηχητική εμπειρία.

Με πάνω από 15 full lengths, EP’s και split κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους, οι AUN έχουν συνεργαστεί με μερικά από τα σημαντικότερα labels του σύγχρονου ambient/avant-garde/experimental ηλεκτρονικού ήχου (Important Records, Denovali Records, Alien8 Recordings, Conspiracy Records) και έχουν κάνει πάνω από 150 εμφανίσεις παγκοσμίως, με συμμετοχές σε εμβληματικά φεστιβάλ του ήχου (Mutek, FIMAV, Roadburn, Phobos, Heart of Noise και πολλά άλλα), αποδεικνύοντας πλάι στα αδελφά τους σχήματα Nadja και thisquietarmy την αξιοζήλευτη παραγωγικότητα της καναδικής πειραματικής σκηνής.